Ahojte dievčatá. Mam 3tyzdnove babo dokrmujem hipp ešte z nemocnice,,,má koliky dosť silne, vypítala som si u doktorky mliecko anti colik len ona mi predpísala HA(hypoalergenne) a tam som sa docitala že je bezlepkove, bojim sa aby potom maly neostal bezlepkovy(alergie v rodine nemame). Mozno mate skusenosti a vaše detičky tiež užívali HA. Ďakujem
@jana2425 my sme v nemocnici mali tiež Hipp a kakala málo ale nebola dáka nespokojná. Doma sa mi spustilo mlieko tak bola na materskom chvíľu potom som oňho prišla hocičo som robila nezachránila som to.. Tak sme sa vrátili k Hippku a koliky bolesti všetko... Máme Babylove a malá je spokojná plače len keď je hladná. Priberá ukážkovo.
@jana2425 ahoj , kamaratkyna dcéra mala HA mliecko a pije do teraz .. a chváli si ho .. len na tie koliky a bruško by som odporučila Kendamil mliecko 😊mám pomohlo .. boli sme na AR mliecku lebo grckal a mal strašne koliky od 1 mesiaca .. manžel prišiel domov s kendamilom že odporučila známa že pomôže aj na koliky aj na všetko 🙏🏻 Mala pravdu maly menej grckal po 4-5 dni pitia som mala úplne vymenene babo iba papal a spal . Pekne aj kakal 😊
@zanetakovacsova maly kaká 1-2denne neviem či je to malo a koľko vôbec majú kakať, no dávam mu to hipp HA síce iba jeden deň ale zdá sa mi že má ešte vetsie bolesti bruska ako od normálneho Hipp, vôbec nevie spat len place
@jana2425 to že kaká toľko je dobre z UM by malo každý deň 1-2x ale mne doktor povedal že až by deň nekakala ale je spokojná tak sa nič nedeje. V nemocnici som bola s Hippkom spokojná ale doma nám dáko nesadlo 😃
nezostane bezlepkový 🙂 malý mal Nutrilon HA od narodenia a bez problému dáva teraz aj chlebík, aj mliečne výrobky (žiadne BIO, normálne z obchodu ako my)
HIPP mu nerobil dobre, súčasťou tohto UM je aj nejaké probiotikum na trávenie a malý z neho stále prdel čo tiež nie je dobre.
@jana2425 môj maly pije skoro od narodenia Bebu HA, dávali ju v pôrodnici a potom som pokračovala aj doma, nemal koliky, pekne kakal tak som nemenila 😊 má už skoro 5 mesiacov a už týždeň mu dávam každý deň piskotku a dnes už aj kašu kvôli zavedeniu lepku a nemá teda zatiaľ žiadny problém 😀
@zanetakovacsova ahoj prosím ťa ktoré presne babylove mlieko pije tvoja dcérka? Ešte stále si spokojná?
@timi247 ahoj. Mali sme PRE úplne bez problémov sme prešli na 1. Máme ešte 3 krabice doma a prejdeme na 2ku. Malá je úplne spokojná. Sem tam vypýta viac niekedy menej ako je hladná. Ale keď sa pred spaním naje spí až do rána.
@jana2425 my sme mali a mala papa vsetko co jej dam na tanier takze s lepkom problem nema. A lepok sa zavadza postupne. Nasa dostala prvy krat tusim 6 mesiaci rozok.