mate niektorá s týmto mliečkom skúsenosti? zaujíma ma či chutí detičkam dobre resp. aku ma chut, či nieje horke alebo tak. u nas je podozrenie na intoleranciu, tak hladam ktoré mliečko kúpiť.
Jemine aj kamoške ho predpisali pre malého a je to dobrý grc😁.Ona potom kupovala nutrilon low lactose ale 250gr stalo do 10€,to im ako tak sadlo.
@8291 no ved práve, teraz dávam Hami + miešam s hami proti grckaniu,ale vidím že to nieje ono, tak chcem vyskúšať to bezlaktozove, z gastra to máme v podstate odsúhlasené, aj ked nieje lekár nadšeny že to neocate nám nesadlo ale ja sa krpcovi ani nečudujem že to neda do pusinky, je to strašne mlieko, ten smrad v krabici a po zarobení je strašný ale ked to ešte malý aj vygrcá tak sa to už nedá vydržať. tak po dvojtýždnovom boji som to vzdala a prestala dávať.
Moja sestra ho mala pre malého takmer do 3 rokov...môj malý mi zo všetkého vracal a nám predpisoval doktor Humanu....takže ono to mlieko ani jedno nie je že chutné..ale treba skúsiť ktoré zapasuje ☺ držím palce ☺
Kademu dieťatku sadne iné mliečko.pokial sa ba potvrdí intolerancia tak vám mlieko odporuči gastroenterolog a aj vám ho budú predpisovať