Umelé mlieko France Lait Lactose Free

zuzkagu
2. dec 2015

mate niektorá s týmto mliečkom skúsenosti? zaujíma ma či chutí detičkam dobre resp. aku ma chut, či nieje horke alebo tak. u nas je podozrenie na intoleranciu, tak hladam ktoré mliečko kúpiť.

8291
2. dec 2015

Kademu dieťatku sadne iné mliečko.pokial sa ba potvrdí intolerancia tak vám mlieko odporuči gastroenterolog a aj vám ho budú predpisovať

zuzkagu
autor
2. dec 2015

@8291 na gastro chodíme tam nam dali mlieko neocate ktore nam nesadlo, tak hladam niečo ine

8291
2. dec 2015

Jemine aj kamoške ho predpisali pre malého a je to dobrý grc😁.Ona potom kupovala nutrilon low lactose ale 250gr stalo do 10€,to im ako tak sadlo.

zuzkagu
autor
2. dec 2015

@8291 no ved práve, teraz dávam Hami + miešam s hami proti grckaniu,ale vidím že to nieje ono, tak chcem vyskúšať to bezlaktozove, z gastra to máme v podstate odsúhlasené, aj ked nieje lekár nadšeny že to neocate nám nesadlo ale ja sa krpcovi ani nečudujem že to neda do pusinky, je to strašne mlieko, ten smrad v krabici a po zarobení je strašný ale ked to ešte malý aj vygrcá tak sa to už nedá vydržať. tak po dvojtýždnovom boji som to vzdala a prestala dávať.

nimana
14. dec 2015

@zuzkagu mozem sa spytat, ake priznaky mal syncek? V stredu nas caka gastro, ale zrejme to bude intolerancia laktozy. Uz som pozerala, ake mliecka su na trhu, asi potom vyskusam Beba Al. Citala som na nu pozitivne ohlasy.

zuzkagu
autor
15. dec 2015

@nimana ekzém. Bolesti bruska. Zelena riedka stolica.

anuska2010
16. dec 2015

Moja sestra ho mala pre malého takmer do 3 rokov...môj malý mi zo všetkého vracal a nám predpisoval doktor Humanu....takže ono to mlieko ani jedno nie je že chutné..ale treba skúsiť ktoré zapasuje ☺ držím palce ☺