Môj synček ide mať za tri týždne 6 mesiacov..máme UM bebu 1..Beba 2 je od 6 mesiacov..v noci sa začal často budiť na papanie. Mohla by som mu davať na noc Beba 2 a cez den ešte Beba 1??
@lenkaa222 my sme na nutrilone od cca 4 mesiaca, s tym, ze som odsavala aj svoje, mala som presne tu istu dilemu, aked sme mali raz strasnu noc, budil sa kazde 2 hodiny, tak smom kupila nutrilon na dobru noc, ten bol od 6 mesiacov, a maly mal 6 az za neake 2 tyzne, tak sme skusili, vysledok niaky,,, vstaval ako pred tym a vstava doteraz, poslednu noc,kazde 2 a pol hodiny a to bude mat 7 mesiacov za chvilu,, aj kasu som na noc davala(doma robenu), nic nic, cakame kym z toho vyrastie,,,,a koncne sa budeme moct vyspat 😅
@lenkaa222 @chavierka podla mna to castejsie budenie nemusi znamenat, ze mu 1. mliecko uz nevyhovuje 😕 mozno ma rastovy spurt, alebo to suvisi s prvymi prikrmami, alebo proste faza, kedy horsie spinka...
ja si myslim, ze tie jednotkove mliecka su pre deticky najlepsie, su najviac podobne materskemu mliecku a nie je tam zbytocny skrob atd... takze ja by som nadalej davala 1. AJ po 6. mesiaci veku 😉
a nemiesala by som 2 druhy mlieka.. rozhodni sa pre jeden druh a ten davaj vo dne-v noci 🙂
v pohode mu to takto striedaj, to neni že iny druh či značka....oni obsahuju v podstate to iste, ved si prečitaj, my sme pili dvojku a niekedy ak som vyhodne kupila jedničku tak aj to. čitala som presne rozdiely, neni to nič extra. takže v poho. teraz mame 2 roky a pijeme pokračovacie od Beby junior, najprv jedničku a teraz dvojku.
to by zaujímalo aj mňa...