Ahojte chcela by som sa od vas mamiciek ktore mate skusenosti s menenim umeleho mlieka ako sa ma postupovat pri vymene jedneho druhu mlieka na druhe???maly ma dva a pol mesiaca od zaciatku papame bebu h.a najprv som ho nim len dokrmovala taky mesiac a teraz uz len umele mlieko...chcela by som prejst na mlieko z dm babylove...maly ma h.a len kvoli tomu ze ja mam alergiu no u neho sa neobjavila ale pediatricka nam ho predpisuje no nemoze sa len 3x800g za mesiac to nam uz nestaci jedno balenie musim dokupovat 21e...nechcem ukratit syna nie o to mi ide len ked uz bude papat vacie mnozstvo tak penazne to bude dost narocne a o tom babylove mliecku som pocule len same chvali....dcera pila tiez babu h.a do siedmeho mesiaca ale potom uz odmietala pit bola horka....dakujem
@barbiiika1810 ak vam nestaci mliecko,treba napisat do poistovne a oni vam odpisu kolko moze aktualne vypisat a ako to gunguje s vynimkami na predpisanie vacsieho mnozstva. Ja som yo urobila takto a z poistovne my odpisali,ze pediater moze predpisat baleni a nie 4 ako mi to povedala. Doktorka nam to akceptovala a bolo vyroesene. A este mi napisali ze ak by ani to nestacilo tak staci napisat na poistovnu ziadost na vynimku a pridaju 20 baleni na polrok navyse. Ale to bolo v 2011, tak skus napisat na poistovnu,mozno to este funguje a vynimky davaju stale len malo rodicov to vie,ze si moze poziadat. Tak mi to aj pisali vtedy. Drzim palec
@barbiiika1810 sorry za chyby,pisem rychle a skriatok ficiiii
Ahoj mi sme mali nutrilon do1 mesiaca a potom sme presli naprikald zo dna na den ale od rana som az dala babylove papala pekne vetri vserko stolica v poroadku ale grcala prudom tak tesne pred zaciatok 2 mesiaca sme presli na hipp bio comfort je to aj proti kolikam a ani skm nevedela o tom a je to uzasne mliecko ziaden problen a tiez sme presi zodna na den