Umelé mlieko a zelená stolica

andrea2192016
30. jan 2021

Dobrý deň chcem sa spýtať či je normálne že mám synčeka na umelej strave a 1-2 krát denne papá materské mliečko a máva zelenú stolicu

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aaninka
30. jan 2021

Moja dcérka mala tiež zelenú stolicu, dr. dala pre istotu spraviť výter z konečníka ale nič sa nezistilo. Tak vravela, že to asi bude tým, že Beba má veľa železa, ktoré môže zafarbovať stolicu do zelena.

janba
30. jan 2021
thoughtfulweirdo
30. jan 2021

Moja kakala na zeleno z Nutrilonu. Vraj niektoré umelé mlieka majú viac železa a z toho je tá farba stolice. Ale mňa to znervóznovalo, radšej som jej zmenila značku a už bolo všetko ok.

ssorbonn27
30. jan 2021

My sme mali Bebu AR a stolica bola zelená. Keď sme ležali na detskom primár povedal ze je to mliekom. Zle by bolo keby bola stolica riedka až vodnata.

petrisa213
30. jan 2021

@andrea2192016 my sme mali to iste, Beba AR a tmavozelená stolica, doktorka hovorila presne to co píšu baby vyššie, že to je mliekom. Tiež povedala ze keby bola stolica čierna alebo sú v nej vlocky krvi, vtedy je zle.

marrria1
30. jan 2021

@andrea2192016 aj moja dcérka mala tmavozelenu stolicu odkedy sme prešli na umelé mlieko - Nutrilon. Tiež nám doktorka povedala ze to je v poriadku pokiaľ nie je stolica vodnata. Až keď sme zaviedli prikrmy aj stolica mení farbu, býva ešte občas zelená, ale aj žltá alebo hnedá podľa toho čo papa 😊

luciannka83
30. jan 2021

Ak ma zelenu stolicu, pije len tzv. Predne mlieko, ktore je je ako od smadu. Co je asi aj logicke, ked dokrmujes umelym mliekom, predpokladam na fľašu. Vytaha len to, co ide z prsa lahko, ostatne sa mu tahat nechce, lebo si zvyklo na staly prud z flade bez namahy.

tatinka
30. jan 2021

@andrea2192016 ahoj, syn ked bol malicky pil bebu mliecko a tam aj na pixle pisu,ze moze sposobit zelenu stolicu kedze toto mliecko obsahuje aj zelezo,skus pozriet ci to aj u teba nepisu na obale

andrea2192016
autor
30. jan 2021

@tatinka ano práve toto že používame bebu sensitive

andrea2192016
autor
30. jan 2021

Ďakujem moc baby za rady je to tou Bebou

agajka22
31. jan 2021

mne pred 30-timi rokmi ked mala dcéra zelenú stolicu doktorka hovorila že je podvyživená , že jej nestačí čo zje a ďalší znak toho je že je spavá

fiafia
31. jan 2021

Napr Nutrilon obsahuje viac železa, z toho tá farba. Moja mala tak mala

luciinka2085
27. júl 2022

@petrisa213 moja dcéra má tieš bebu ...senzitive á neviem čo mám robiť lebo us ma 6 dní zelenú stolicu od kedy som jej zmenila mliečko tak ju má zelenú mala najprv mlieko hipp a mala krásnu žltú stolicu ,..a terás ju má zelenú a takú riedku a us sa fakt bojím ...môžete prosím poradiť čo mám robiť ?

petrisa213
27. júl 2022

@luciinka2085 ak sa bojíš tak pre tvoj vlastný kľud sa radšej porad s doktorkou. U nás zelená stolica časom zmizla sem tam mala tiež riedke, je leto, teplo, vo vzduchu všeličo. Hocicim to môže byť, že ma riedke.

luciinka2085
27. júl 2022

@petrisa213 áno pôjdem k doktorke len som chcela váš názor ...že či je to normálne ...lebo tiež som si myslela najprv že zvyknúť si musí na nové mlieko ale má us 6 deň tak preto ....som us nespokojná s toho ..,