Dobrý deň chcem sa spýtať či je normálne že mám synčeka na umelej strave a 1-2 krát denne papá materské mliečko a máva zelenú stolicu
Moja dcérka mala tiež zelenú stolicu, dr. dala pre istotu spraviť výter z konečníka ale nič sa nezistilo. Tak vravela, že to asi bude tým, že Beba má veľa železa, ktoré môže zafarbovať stolicu do zelena.
Moja kakala na zeleno z Nutrilonu. Vraj niektoré umelé mlieka majú viac železa a z toho je tá farba stolice. Ale mňa to znervóznovalo, radšej som jej zmenila značku a už bolo všetko ok.
My sme mali Bebu AR a stolica bola zelená. Keď sme ležali na detskom primár povedal ze je to mliekom. Zle by bolo keby bola stolica riedka až vodnata.
@andrea2192016 my sme mali to iste, Beba AR a tmavozelená stolica, doktorka hovorila presne to co píšu baby vyššie, že to je mliekom. Tiež povedala ze keby bola stolica čierna alebo sú v nej vlocky krvi, vtedy je zle.
@andrea2192016 aj moja dcérka mala tmavozelenu stolicu odkedy sme prešli na umelé mlieko - Nutrilon. Tiež nám doktorka povedala ze to je v poriadku pokiaľ nie je stolica vodnata. Až keď sme zaviedli prikrmy aj stolica mení farbu, býva ešte občas zelená, ale aj žltá alebo hnedá podľa toho čo papa 😊
Ak ma zelenu stolicu, pije len tzv. Predne mlieko, ktore je je ako od smadu. Co je asi aj logicke, ked dokrmujes umelym mliekom, predpokladam na fľašu. Vytaha len to, co ide z prsa lahko, ostatne sa mu tahat nechce, lebo si zvyklo na staly prud z flade bez namahy.
@andrea2192016 ahoj, syn ked bol malicky pil bebu mliecko a tam aj na pixle pisu,ze moze sposobit zelenu stolicu kedze toto mliecko obsahuje aj zelezo,skus pozriet ci to aj u teba nepisu na obale
@tatinka ano práve toto že používame bebu sensitive
Ďakujem moc baby za rady je to tou Bebou
mne pred 30-timi rokmi ked mala dcéra zelenú stolicu doktorka hovorila že je podvyživená , že jej nestačí čo zje a ďalší znak toho je že je spavá
Napr Nutrilon obsahuje viac železa, z toho tá farba. Moja mala tak mala
@petrisa213 moja dcéra má tieš bebu ...senzitive á neviem čo mám robiť lebo us ma 6 dní zelenú stolicu od kedy som jej zmenila mliečko tak ju má zelenú mala najprv mlieko hipp a mala krásnu žltú stolicu ,..a terás ju má zelenú a takú riedku a us sa fakt bojím ...môžete prosím poradiť čo mám robiť ?
@luciinka2085 ak sa bojíš tak pre tvoj vlastný kľud sa radšej porad s doktorkou. U nás zelená stolica časom zmizla sem tam mala tiež riedke, je leto, teplo, vo vzduchu všeličo. Hocicim to môže byť, že ma riedke.
@petrisa213 áno pôjdem k doktorke len som chcela váš názor ...že či je to normálne ...lebo tiež som si myslela najprv že zvyknúť si musí na nové mlieko ale má us 6 deň tak preto ....som us nespokojná s toho ..,