Čaute baby prosím vás dnes mi povedala naša detská sestrička že mám malinkej dat namiesto vody harmancekovy čaj a mliečko kvôli redsej stolici co si myslite vy
@katarina9593 ja by som harmančekový tiez nedala, kúp detsky feniklovy alebo aníz-rasca.
@katarina9593 dcerka pije od zaciatku kamilkovy caj,dokonca sme donho zarabali aj mlieko,pomohol jej vyprazdnit sa ked mala tuhu stolicu a koliky.z fenyklu a rasce ju bolelo brusko a dokonca sa vysypala.
Ano, harmancekovy caj sa dava, aby sa dieta lepsie vykakalo, mozes aj od narodenia, niekto do neho priamo zaraba mlieko. Moja mala z neho az hnacku :D z fenikloveho ju bolelo brusko cely den, takze treba oskusat, co ktoremu babatku sadne
@nikpa tenti harmancekovy čaj som kupovala v lekárni pre detičky od 1mesiaca
Ja som skusala feniklkovy caj aj rascovi odvar na bolesti bruska ale bolo este horsie ,som nazoru ze deti vseobecne nemaju pit bylinkove caje ...ja davam cistu vodu (prevarenu kojenecku) a myslim ze tym nic nepokazim a ide o to aby deti na UM prijimali okrem mlieka aj vodu kvoli stolici je uplne jedno ci cistu alebo caj pokial nanho dobre raguju,kazde dieta je ine, ale radsej ho naucit na nesladenu cistu vodu ako caje ktore mu budes musiet ptm osladit lebo ho zacne odmietat ...aj v buducnosti je lepsie ak smad uhasi cistou vodou nie sladkym napijom... ako nemam nic proti sladkym napojom ak niekto dava detom len si myslim ze je to zbytocnost
@simona92101 ahoj prosím mlieko si zarábala iba do čaju alebo kombinácia čaj a voda napríklad keď mlieko zarábam v sto mililitrov vody tak mám dať 100 mililitrov čaju alebo kombináciu napr 50 vody a 70 čaju?
@kaja153 ahoj,lekarka kazala urobit slabsi caj,ja som uvarila silny a riedila som s vodou ako pises.
@simona92101 ďakujem 🙏
No harmancekovy je vraj silny alergen,nam to zasa neodporucali.ale kazda doktorka inak vravi.ja som kupovala detsky caj