Umelé mlieka Babylove bio 1 a DM bio.

zuzana284
25. feb 2020

Dobrý večer mamičky. Chcem sa s vami poradiť ohľadom umelého mliečka babylove. Keďže som ho kupovala 1x tak si nie som istá. Existuje babylove 1 obyčajné a babylove bio 1? Chcela som to bio..Na nete som našla aj to babylove bio, no predavačka mi povedala, že existuje len dm bio.. Tak teraz neviem.. Co mi poradíte.. Ďakujem

ruzasipova
25. feb 2020

@zuzana284 Je to to iste. Znacku babylove kupis len v DM drogerii.
A ano, je aj babylove obycajne a aj babylove bio - vo vsetkych cislach (pre, 1,2,..)

zuzana284
autor
26. feb 2020

@ruzasipova ďakujem za odpoveď. A nie je to dm bio podradnejšie ako to babylove bio? Aj keď je to v podstate dm značka..

ruzasipova
26. feb 2020

Teraz som pozrela obrazky, tak maju babylove a dm bio. Ale oboje kupis v dm a oboje je ich znacka, len sa to vola kusok inak. Praveze to bio bude lepsie ako babylove.

zuzana284
autor
26. feb 2020

@ruzasipova ešte raz ďakujem za odpoveď, kúpila som to dm bio a zatiaľ si myslím, že mu robí dobre, tak uvidím.. Pekný deň 👍

stastenka42
5. sep 2021

Čím viac bio tým viac alergii...Dnešné matky sa idú hrať na bio raw a samé vyrastali na praobyčajnom jedle..teraz cpú do deti same bio a keď príde dieťa do normálneho kolektívu a života ,tak sa zo všetkého poserie a dogrcá !! Je to samá alergia,vyrážka,sopeľ.....moja dcéra dostávala od malička všetko..žiadne bio hio..dostala aj slaninu sk klobásu..je zdravá ako repa a nemá žiadne problémy na rozdiel od spolužiakov , ktorých matky sa hrali na bio !!!