Dobrý večer mamičky. Chcem sa s vami poradiť ohľadom umelého mliečka babylove. Keďže som ho kupovala 1x tak si nie som istá. Existuje babylove 1 obyčajné a babylove bio 1? Chcela som to bio..Na nete som našla aj to babylove bio, no predavačka mi povedala, že existuje len dm bio.. Tak teraz neviem.. Co mi poradíte.. Ďakujem
@ruzasipova ďakujem za odpoveď. A nie je to dm bio podradnejšie ako to babylove bio? Aj keď je to v podstate dm značka..
Teraz som pozrela obrazky, tak maju babylove a dm bio. Ale oboje kupis v dm a oboje je ich znacka, len sa to vola kusok inak. Praveze to bio bude lepsie ako babylove.
@ruzasipova ešte raz ďakujem za odpoveď, kúpila som to dm bio a zatiaľ si myslím, že mu robí dobre, tak uvidím.. Pekný deň 👍
Čím viac bio tým viac alergii...Dnešné matky sa idú hrať na bio raw a samé vyrastali na praobyčajnom jedle..teraz cpú do deti same bio a keď príde dieťa do normálneho kolektívu a života ,tak sa zo všetkého poserie a dogrcá !! Je to samá alergia,vyrážka,sopeľ.....moja dcéra dostávala od malička všetko..žiadne bio hio..dostala aj slaninu sk klobásu..je zdravá ako repa a nemá žiadne problémy na rozdiel od spolužiakov , ktorých matky sa hrali na bio !!!
@zuzana284 Je to to iste. Znacku babylove kupis len v DM drogerii.
A ano, je aj babylove obycajne a aj babylove bio - vo vsetkych cislach (pre, 1,2,..)