Ahojte. Poraďte aké je najlepšie umelé mliečko. Malá má 4 mesiace. Kojila som ju do 3 mesiacov, ale aj prikrmovala od 2 mesiacov s Nutrilonom Colics. Ešte stále jej dávam ten Nutrilon, ale chcela by som to zmeniť. Viem, že každé dieťa je iné a na každé platí niečo iné ale bola by som rada ak by ste mi poradili, či ostať ešte pri tomto nutrilone, alebo to zmeniť. Ďakujem
Ja som vyskusala bebu lebo ju davala nemocnica,presli sme na nutrilon profutura a potom som zamenila za kendamil organic. Ten uz nemenim isto uplne vyhovuje
Ja som musela prikrmovat uz v nemocnici a tam dali malému Bebu HA a keď sme prišli domov pokračovala som s ňou. No mal z nej tráviace ťažkosti aj zvrackal, tak mi lekárka poradila Nutrilon AR ( aj keď nemá reflux) Ten mu sadol a bol po ňom aj kludnejsi , keďže je trochu hustejšie.. a už sme ostali pri ňom lebo som nechcela meniť zasa mlieko
@lubkadianka ty musíš vedieť, či tvoje dieťatko potrebuje toto “špeci” mlieko, alebo z akého dôvodu ste ho jedli.
Ak ti mám odpovedať všeobecne o UM tak za mňa Kendamil, alebo Hipp, aj keď moje dieťa si nakoniec aj tak obľúbilo iné.. ale bolo o dosť staršie.