Čaute baby chcem sa spýtať aké máte skúsenosti z mliečko babylove...!?? Lekárka nám predpísala bebalu sensitive bohužiaľ malinkej nezapasovala tak som kúpila sunar complex...znasa to fajn len počula sem že toto mliečko je fajn ani detičky nemusia byť zapečené a hlavne problém s kakanim... 🤷♀️🤔 Strašne plakava.. Spáva síce 3-4hodky niekedy viac niekedy menej myslíte že to je aj mliečkom??....
@metoma73 tiež som počula dost chválu na tu a myslis že keď od pondelka mame sunar complex a od dnes by som jej dala to babylove že to je nejaký prioblem??
treba to vyskusat...podla mna ak po prvej ochutnavke sa nic nebude diat/grckanie /tak bude ok.ale podla mna bude vsetko ok.to mlieko je fakt super,kamoska robi v dm drogerii a ona mi ho nechavala aby sa mi uslo,lebo sa rychle vypredalo..
@metoma73 hej viem len hovoria ze není dobre keď sa menia mliečka... Tak neviem
Rok sme boli na Babylove a spokojnosť. Predtým mal Bebu HA a od 10 mes. sme prešli na BL. Ale je to vysoko individuálne u každého dieťatka. Treba vyskúšať a uvidíte, či zapasuje.
@soviatko ďakujem 😊 jasne viem ze každé bábätko je individuálne.. Je pravda ze aj ja som nervózna a podráždená že ti to nna cíti lebo často aj plače ale tak nekontrolovateľne ze to je hrozne... Môže to byť aj z toho mlieka napr mame ten sunar complex a aj grcka
ja ho urcite odporucam,davala som ho synovi,lebo som niekde citala ze ho nejaka detska lekarka odporuca a nelutovala som...pravidelne mal stolicu,bol spokojny ziadne bolesti bruska..skoda ze som sa o nom dozvedela az pri synovi,bola by som ho davala aj dcere.ona pila na lekarkin predpis nutrilon comfort a bol to uplny opak...za mna babylove 👍