Umelé mliečka od narodenia - podeľte sa o skúsenosti

4. jan 2023

mnohé mamičky, ktoré nemôžu z rôznych dôvodov kojiť (aj ja) si lámu hlavu nad tým, ktoré mliečko by bolo pre drobca najvhodnejšie. A keď nesadne po akom čase meniť. Nám aktuálne nesadlo, no bojím sa meniť či sadne to ďalšie.

nina004
4. jan 2023

Syn dostal v pôrodnici Bebu comfort, pokračovali sme s ňou aj doma asi dve balenia a potom sme vymenili za HiPP combiotik, ktoré pije dodnes (má 21m). Po Bebe som si všimla ,že bol plačlivejší, občas mal zápchu a neskôr z nej dosť grckal. Po zmene behom 1-2 dní som mala doma úplne iné dieťa.

Teraz mám tyzdenné dievčatko v nemocnici dostala Nutrilon ,tak v ňom pokračujeme ,zatiaľ je bez problémov,ale ak by sa čosi vyskytlo zas prejdeme na HiPP. Inak odporúča sa meniť mlieko po 4-6týždňoch,aby si naň malo šancu bruško zvyknúť.

anonymous87
4. jan 2023

Prvy syn bol najprv na nutrilone. Asi tyzden. Strasne ho zapekal. Potom bol do pol roku na France lait.. od pol roku na Hipp. Asi do cca 16m ked zacal UM odmietat. Kupili sme cerstve kravske z druzstva, ktore som trosku prevarala a to pil.
Pri mladsom som mala doma automaticky hipp. No jemu nesadol vobec. Asi po mesiaci presial na Nutrilon AR (kedze mal silny reflux) a od roku bol na Nutrilon profutura 🙂 Od cca 2 rokov UM nepije vobec. Zo dna na den prestal.
Ono kazdemu sadne nieco ine 🤷‍♀️ Casto striedat mlieka tiez nie je dobre

lenagawel
4. jan 2023

Zacali sme nutrilonom ale to nam nesadlo, potom kendamil to nekakala, tak sme mali dlho hipp najprv bio combiotik a potom comfort, kym som aj trochu kojila tak kakala pekne ale ked uz som presla cisto na um hipp tak katastrofaaa uplne bobky az krv mala co take tvrde kakala…skusili sme dokonca aj kozie zo zufalstva a vobec nepomohlo. Nakoniec sme dali sunar a odvtedy opat krasne kaka a aj jej mliecko chuti

momoftwo
4. jan 2023

Kojila som 4 tyzdne potom som skoncila v nemocnici s akutnym zapalom maternice, CTcko hned kontraindikacia kojenia, potom som bola dva tyzdne na silnych antibiotikach, kojenie vylucene. Tak mala dostala nutrilon, to bola katastrofa koliky ako svet. Zmenila som na Hipp bio combiotik HAckovy( preto som zvolila to mlieko lebo aj pri starsej som s nim mala dobre skusenosti, imunitu ma starsia skvelu aj s ich kozmetikou mam super skusenost),Hackovy preto, lebo manzel je alergik, pridala som na odporucanie znamej lekarnicky aj probiofix baby, robi to velmi dobre na brusko aj crevnu mikrofloru a babatku je odvtedy dobre, prdka si aj sa vie uz odvtedy pekne sama vykakat bez bolesti🙂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz