Dobry den, nema nekdo, prosim, zkusenost s timto mlekem? Je jeste na Slovensku sehnatelne? V Cechach lze koupit pravdepodobne jen Neocate ci Alfamino od konkurence. Nemate nekdo doma toto mleko - nenafotil byste mi z plesky slozeni, prosim? Je to moc dulezite. Dekuji velice za jakoukoliv radu, odpoved.
Zlozenie je v druhom linku. Osovne som sa s nim nestretla, ale urcite sa da zohnat.
@limetka69 Jste moc zlata. Ja jsem take koukala na to slozeni na tom modrem konikovi, ale je to tam mozna zkracene, nevim, ...potrebovala bych zjistit, zda to na te plechovce neni podrobneji....konkretne se mi jedna o to, zda estery mono a diglyceridov mastných kyselín neobsahuji kyselinu DHA, kterou maji take Alfamino a Neocate a tam je ziskana z morske rasy a to si myslim, ze by u nas mohlo zpusobit dcerky problemy. Na Alfaminu je primo uveden olej z ...a ted je tam napsana ta rasa, na Neocatu to maji obecne napsane a po dotazu na vyrobce mi odepsali, ze tam ten olej je take. Nevim, na co jineho by v tom mlicku mohla dcerka reagovat (nejdrive mela vyrazku na tvarich, pak prujmy, nakonec i s krvi - rychle zase zpet kojeni). Tak ted patram dal - bude to asi na dotaz primo na vyrobce, ale na nemeckych strankach vubec tenhle produkt nemaji.
https://www.adcc.sk/web/potravinove-doplnky/det...