Ahojte baby,
chcem sa vas spytat, ak uz raz zarobim umelu vyzivu, a babatko to nespapka, mozem to dat do chladnicky a neskor zohriat?
emmaelzer, dakujem za odpoved!
Takze v podstate 2 hodinky ju mozem nechat vonku, a potom znova zohriat? Alebo musim podavat v izbovej teplote?
ahoj,ja davam do chladnicky,ked chcem do dvoch hodin spotrebovat,potom zohrejem v mikrovlnke alebo teplej vode a dam.Emmaelzer-sterilizator je bezne kupit v lekarni,aspon mi sme s tym nemali problem,mam Avent a som s touto znackou spokojna aj co sa flasiek tyka.Len je to dost drahe.
SPRAVNE CO BABATKO NESPAPKA MOZES POUZIT DO 1 hodiny spravne mas to mat aj napisane na kazdom baleni mlieka takze co sa nevypije tak vyhod max po hod.
Na krabici Nutrilonu je spotrebovat do 2 hodin,ale postupne prides na apetit babatiek aby si zbytocne nevylievala vela mliecka.Drzim palce. 🙂
macicek priklanam sa k nazoru radsej po hodine vyhodit, ako sposobit krpcovi problemy
a emmaelzer neviem ako si prisla k tomu ze u nas sa to nerobi, sterilizatory maju u nas v kazdej vacsej lekarni (ja mam tiez avent a som spokojna) a preto ich nepredavaju az tolko, lebo vela mamiciek sterilizuje este klasicky vyvarenim flasiek v horucej vode 😉
Nesetrit, a bezpodmienecne vyhodit!! Neriskovat!
STerilizaroty - na slovensku ich maju v kazdej vacsej lekarni a v speci detskych obchodoch ich maju na 100 %. Ja mam doma avent, ale je pravda, ze som si ho spolu s ohrievacom fliac a s odsavackou avent isis dala priviest z UK, pretoze na Slovensku je to nekrestansky predrazene v porovnani s anglickymi cenami
emmaelzer tiez som nemala problem kupit sterilizator. To co bol za obchod, ze o takom niecom nepoculi. Nejaka mudra teta pred dochodkom tam asi musela byt 😀
Tiez radsej vylievam. Nestoji to za to. A ked ideme von zohrejem vodu na horuco, dam ju s flaskou do termosky a v pripade potreby len zamiesam s vopred naodmerkovanym mnozstvom mlieka. Ma to cerstve a viac mu to smakuje 🙂
Ako vidim,tak zacnem aj ja vylievat zbytok mlieka 🙂
Urcite vylievat.
To mliecko ma uz po polhodine divnu pachut takze malemu to ani neslo,tak co nedopije necham max.10 min. potom vylejem.
nie macicek, umela vyziva sa ma po 2hodinach zahodit. Podstata je v tom, ze po dvoch hodinach sa v umelom mlieku tvori bakteria, ktora je pre babo nebezpecna. Preto sa ma aj flasa po kazdom pouziti prvych 6 mesiacov sterilizovat. viem, ze u nas na SK sa to nerobi, pretoze, ked som bola na prazdninach, chcela som kupit sterilizator (tu v UK je to bezne dostat) tak ho nemali, a ani v podstate nevedeli o com rozpravam...