UM HIPP comfort a HIPP combiotic

simca1106
30. apr 2019

Ahojte, prosim mate skusenosti s tymto mlieckom ? Pripadne mi viete povedat rozdiel medzi comfort a combiotic ?

Dakujem za rady

sapetka
30. apr 2019

@simca1106 neviem rozdiel ale najdes ho na ich stranke. My pouzivame cimbiotic a spokojnost

nic_ol
30. apr 2019

Comfort je pre babatka ktore maju velke problemy s hlavne kolikami a tak 🙂 combiotik normalne ,my sme davali od narodenia a spokojnost 🙂

simca1106
autor
30. apr 2019

@nic_ol krpec ma 6 tyzdnov a ma koliky, nie extra silne, ale ma. Kojim, ale dokrmujem UM a teda tym comfort. Myslis, ze ten combiotic by mu to brusko nezhorsil ? Vy ste nemali koliky ?

zabka023
30. apr 2019

@simca1106 skôr by som šla do combiotic. Obe moje deti po materskom prešli na toto a žiaden problém s bolesťami bruska nebol.

sapetka
30. apr 2019

@simca1106 ak ma koliky skus mu dat do mliecka aj coliorev

simca1106
autor
30. apr 2019

@sapetka coliprev berieme a mala som pocit ze mu pomahal a zas ho brusko trapi. Puci sa, tlaci cele dni az je fialovy. To hipp comfort papa od soboty, mam mu teda kupit radsej combiotic ? Neuskodi mu zmena ? Aj ked sice je to rovnaka znacka.. 😏

Dakujem za rady 🙂

sapetka
30. apr 2019

@simca1106 kludne mu daj ten combiotic, ma sme tiez dve mlieka vyskusali kym sme presli zo dna na den na hipp, a mozes mu dat probiotika do mlieka tiez