Týždňové bábätko a zvažujem zmenu UM

niky2515
31. jan 2019

Ahojte, chcela by som sa opýtať mam týždňového synčeka, problém je však v tom ze nemám mlieko mala som ho veľmi málo a už nemám vôbec takže sme ho dokrmovali hippom ale teraz mi to príde preňho malo, mam pocit ze je stále hladný.. Preto sa chcem opýtať nemáte niektorá podobnú skúsenosť? Aké mliečko by mu bolo lepšie? Alebo zavolať radšej deckej doktorke?
Ďakujem

zuzipolo
31. jan 2019

@niky2515 ahoj,my máme HiPP asi od druhého mesiaca.on je trošku menej hustý ako iné mlieka,ale myslím,že by si nemala meniť ak mu nerobí problém,z iného mala naša koliky..radšej daj trochu väčšiu dávku alebo častejšie,bábätko si zvykne,naša zo začiatku papala viac toho mlieka,ale zvykla si rýchlo 🙂

deti95060810
31. jan 2019

ak si mala málo mliečka, ešte by sa ti laktácia rozbehla....či si už nechcela kojiť, ? stačilo viac piť, oddychovať popr. si v lekárni kúp homeopatiká na podporu kojenia - mne to pomohlo...

niky2515
autor
31. jan 2019

@zuzipolo len na krabici píšu ze môže len 5-7 dávok denne ale to jemu nestačí

lorela
31. jan 2019

@niky2515 Tiež by som pridala na množstve, hoci je na krabici písané niečo málo iné. A pri najbližšej poradni sa určite poraď s lekárkou. Vždy je to menšie "zlo" ako prejsť na iné mlieko.

zuzipolo
31. jan 2019

@niky2515 no a?pridaj dávku,my sme tak fungovali a nie je obézna a ani nič .stále je to len odporúčaná dávka a je tam napísané,že dajte na požiadanie..potom mala začala spať v noci a mala presne toľko dávok kolo tam píšu..mlieko by som naozaj nemenila po týždni a koliky vám ozaj neprajem,prešli sme si tým..

kika831
31. jan 2019

@niky2515 ak dieta nema ziadne tazkosti a dobre na mlieko reaguje, urcite nemenit formulu.

niky2515
autor
31. jan 2019

Dobre, ďakujem za pomoc

mell_k
31. jan 2019

Moja mala tiez hipp potom bebu ale nevyhovovalo..presla na sunar a sedi jej a neriad sa tabulkami na krabici sprav mu tolko kolko si pyta