Tvrdá stolica po zmene mlieka

janka12350
10. okt 2017

Ahojte už som písala zmenili sme mliečko z nutrilnu na amilk minuly tyžden lebo mala nekakala maá strašne tvrdu stolicu ťe to nedokaže sama vytlačiť ..može byť že aj toto mlieko nesadlo alebo sa to ešte miže zmeniť..má dva týždne a 3 dni.:(

katka1416
10. okt 2017

Dieťaťu nerobi dobre ani neustale meniace sa mlieka, pockajte par dni co urobi ten Amilk a uvidíte, poprípade jej sem tam pomasirujte brusko alebo pouzite rurku. Ja som pouzivala BEBU HA, a nikdy sme nemali koliky

tncka
10. okt 2017

@janka12350 zbehnite lekarke pri tak malom dietati. Nam lekar pri tychto problemoch predpisal mlieko od Nutrilonu,na recept bol o polovicu lacnejsi. Tiez sme poskusali viac mliek a ani jedno nam nesadlo,iba toto.Presny nazov bol tusim Nutrilon Comfort. Skuste pogooglit snad sa este vyraba

ukulela
10. okt 2017

porad sa s lekarom aj o moznych probiotikach, velmi chvalia biogaiu (my sme nepotrebovali, tak nemam skusenost, maly bol kojeny) ... mlieko by sa ale nemalo menit casto, tiez treba zo dva tyzdne na to, aby si dieta nan zvyklo.
drzim palce. a teda radsej ries s lekarom, aj keby si mala mat pocit, ze och obtazujes - radsej sa 10 krat opytaj. ja som mala ochotnu dok, konzultovala aj po telefone.

kammik
10. okt 2017

jasné, že môže a povedala by som, že to bude isto tým, že nastala zmena mlieka. ono ako treba počkať, či sa to upraví, no lepšie by bolo, ak by si sa zašla poradiť s lekárkou