Ahoj, môj 3 mesačný chlapček je stále hladný. Pije len UM, dávam mu Nutrilon Comfort a extra striedavo. Comfort proti zápche a kolike ( je super, pomáha 🙂 )a Extra pre pocit nasýtenia ale nejako nepomôže ☹ je stále a stále hladný.Pýta si každú 1 1/2 vydrží max.2 hodiny. Naraz vypije max.120 ml , niekedy aj to mu je veľa, lebo pri grckaní sa mu dosť veľa vráti. Takže dávam mu najčastejšie 90 ml, a vtedy nezvykne tak grckať. Našla som nutrilon good sleep 1 na inetrnete, ale nikde to neviem kúpiť , Všade majú len good sleep 2. Čo by ste odporúčili? Viem, mám mu dať , keď to pýta, ale aj v noci sa budí každé 2 hodiny, a potom sa nevyspí poriadne, a je unavený cez deň, viac spinká ( častejšie zaspí na 30-40 minút) a zas v noci menej... bojím sa že sa to otočí úplne a budeme žiť nočný život... Rady dostávam habadej( dať troška krupice do UM, prevarené kravské mlieko..... ) a nechcem experimentovať... 😒
moja mala byvala po comforte stale hladna, presli sma nahipp combiotik a je po probleme koliky ani zapchy sa nevratili . kravske mlieko by som urcite nedavala. mala je pokojnejsia a spokojnejsia okrem toho pri comforte sme mali strasne zelenu pachnucu stolicu. a na to grckanie mozno nie je dobre ak mu miesas 2 mlieka na striedacku aj ked je to od jedneho vyrobcu
@angi07 my sme mali presne toto isté len malý mal silný reflux tak sme museli mlieko zahusťovať nutritonom, a používame mlieko babylove, kedže to mliečko zahustené bolo sýtejšie tak nám veľmi pribral, teraz má váhu ako 18m dieťatko 😀 dávaj mu tak často ako si pýta, my sme zo začiatku v noci vstávali každý 20min, potom 45min, a tak od 5m sa to ustálilo na dve hodky, teraz krásne prespí noc, sem tam si vypýta 1x, a ten spánok bol rovnaký cez deň spal málo a v noci sa budil ale ono sa to upraví neboj 😉
@holga spí s nami v izbe ale vo vlastnej postieľke. Spinká , ako ja, na najmenšie šuchotanie sa zobudí , keby spával s nami v posteli, tak nespím ani ja ani on :-/
@sense Volala som schválne do nutriklubu a tam mi bolo povedané, že to môžem zmiešať aj tak, že 2 odmerky z toho a 2 z druhého... Ale dávam mu len na večer a na noc tú extru, lebo zase to zahusťuje stolicu... a pritom je stále hladný...
@angi07 ja ked som sa pytala na to tiez u vyrobcu mi povedali ze to nema vyznam miesat , ale ja som sa pytala na comfort s normalnym nutrilonom, lebo ze kaloricku hodnotu to ma tu istu, a comfort ma tym padom slabsi ucinok, tak som presla na hipp a vsetky problemy vyriesene, mala mi papa pekne cez den okolo 7.00, 11, 15, 19 hod po 150-190ml a
a raz v noci okolo druhej , a bude mat tri mesiace, a s comfortom vypila kazde 2.5-3hod. po 150ml
uplne vymente mlieko a davaj iba jeden druh, drzte sa priblizne tabuliek, brusko moze boliet a maly moze grckat aj z toho ze casto je, nema to totiz sancu stravit za 1,5 hodiny. Nem to pediatricka prizvukovala ze v ziadnom pripade nedavat skro ako o 3 hodiny (boli sme na nutrilone tiez). On podla mna malicko papa naraz a potom je rychlo "hladny", musite si len trosku potrenovat...
Ahoj podľa mňa je 120 prenho málo, naša mala teraz dva mesiace a už mi vypila par krát aj 150 inak pije min. 120. Sme na nutrilone, teda boli sme, teraz sme na nutrilone AR - antirefluxový.proti grckaniu, je poriadne hustý ...takže sa z neho aj dobre napapká, možnože mu robí zle tá neustála zmena mlieka, mala by si mať len jedno a to mu nechať,, nemiešať dva nutrilony dokopy. Nutrilon AR je na predpis a stačí že povieš lekárke že ti grká skoro stále a ona ti ho predpíše , a platíš ešte aj o polovicu menej čo je dosť 🙂 malá mi v poho vyspí aj 4 hodiny a večer po kupani a papaní do siedmej ráno, niekedy do pol , či štvrť na sedem..vobec ku nej v noci nevstávam 🙂 Je pravdou, že práve dnes sme boli na pohtovosti lebo mala tvrdu stolicu ale stačí že si kupiš probiotika, ak i môžem poradiť tak infants dophilus su najlepšie, stoja 12 € ale vydržia dlho lebo dávaš iba 0,5 g raz denne do mlieka...našej malej sa o nich perfektne vždy odgrgne, aj jej to pomáha pri kakaní, len sme t vysadili, lebo už ekne kalala aj grgala, ale teraz sme zmeili ten áerkový nutrilon, a kedže je hustý tak aj stolica je tvrdá, stačí davať tie probiotika a raz denne aspon 30 ml čistej prevarenj vodičky. 🙂
Ja mam zapisnik, od narodenia, kolko mi krpec vypil, lebo to tiez city hlados 😀 tak napriklad : 6x denne dal 180 ml. 😀 cize so 120 by ma poslal kade lahsie. ja som ho po napapani este pol hodku nechala v polohe na odgrgnutie, takze negrckal nic. pridavala som probitika. nemiesala by om,mozno grcka aj z tho,ze zaludok nema nataveny na to iste jedno mliecko, na urcitu hustotu. 🙂
to kravske mlieko urcite nedavaj,v noci sa ti asi budi ze chce tvoju blizskost.spavas snim?
kedze nekojis chyba mu tvoja blizskost, myslim prsia