Trojmesačný synček je stále hladný

angi07
12. júl 2013

Ahoj, môj 3 mesačný chlapček je stále hladný. Pije len UM, dávam mu Nutrilon Comfort a extra striedavo. Comfort proti zápche a kolike ( je super, pomáha 🙂 )a Extra pre pocit nasýtenia ale nejako nepomôže ☹ je stále a stále hladný.Pýta si každú 1 1/2 vydrží max.2 hodiny. Naraz vypije max.120 ml , niekedy aj to mu je veľa, lebo pri grckaní sa mu dosť veľa vráti. Takže dávam mu najčastejšie 90 ml, a vtedy nezvykne tak grckať. Našla som nutrilon good sleep 1 na inetrnete, ale nikde to neviem kúpiť , Všade majú len good sleep 2. Čo by ste odporúčili? Viem, mám mu dať , keď to pýta, ale aj v noci sa budí každé 2 hodiny, a potom sa nevyspí poriadne, a je unavený cez deň, viac spinká ( častejšie zaspí na 30-40 minút) a zas v noci menej... bojím sa že sa to otočí úplne a budeme žiť nočný život... Rady dostávam habadej( dať troška krupice do UM, prevarené kravské mlieko..... ) a nechcem experimentovať... 😒

holga
12. júl 2013

to kravske mlieko urcite nedavaj,v noci sa ti asi budi ze chce tvoju blizskost.spavas snim?
kedze nekojis chyba mu tvoja blizskost, myslim prsia

sense
12. júl 2013

moja mala byvala po comforte stale hladna, presli sma nahipp combiotik a je po probleme koliky ani zapchy sa nevratili . kravske mlieko by som urcite nedavala. mala je pokojnejsia a spokojnejsia okrem toho pri comforte sme mali strasne zelenu pachnucu stolicu. a na to grckanie mozno nie je dobre ak mu miesas 2 mlieka na striedacku aj ked je to od jedneho vyrobcu

liuba84
12. júl 2013

@angi07 my sme mali presne toto isté len malý mal silný reflux tak sme museli mlieko zahusťovať nutritonom, a používame mlieko babylove, kedže to mliečko zahustené bolo sýtejšie tak nám veľmi pribral, teraz má váhu ako 18m dieťatko 😀 dávaj mu tak často ako si pýta, my sme zo začiatku v noci vstávali každý 20min, potom 45min, a tak od 5m sa to ustálilo na dve hodky, teraz krásne prespí noc, sem tam si vypýta 1x, a ten spánok bol rovnaký cez deň spal málo a v noci sa budil ale ono sa to upraví neboj 😉

angi07
autor
12. júl 2013

@holga spí s nami v izbe ale vo vlastnej postieľke. Spinká , ako ja, na najmenšie šuchotanie sa zobudí , keby spával s nami v posteli, tak nespím ani ja ani on :-/
@sense Volala som schválne do nutriklubu a tam mi bolo povedané, že to môžem zmiešať aj tak, že 2 odmerky z toho a 2 z druhého... Ale dávam mu len na večer a na noc tú extru, lebo zase to zahusťuje stolicu... a pritom je stále hladný...

sense
12. júl 2013

@angi07 ja ked som sa pytala na to tiez u vyrobcu mi povedali ze to nema vyznam miesat , ale ja som sa pytala na comfort s normalnym nutrilonom, lebo ze kaloricku hodnotu to ma tu istu, a comfort ma tym padom slabsi ucinok, tak som presla na hipp a vsetky problemy vyriesene, mala mi papa pekne cez den okolo 7.00, 11, 15, 19 hod po 150-190ml a
a raz v noci okolo druhej , a bude mat tri mesiace, a s comfortom vypila kazde 2.5-3hod. po 150ml

simca06022011
12. júl 2013

uplne vymente mlieko a davaj iba jeden druh, drzte sa priblizne tabuliek, brusko moze boliet a maly moze grckat aj z toho ze casto je, nema to totiz sancu stravit za 1,5 hodiny. Nem to pediatricka prizvukovala ze v ziadnom pripade nedavat skro ako o 3 hodiny (boli sme na nutrilone tiez). On podla mna malicko papa naraz a potom je rychlo "hladny", musite si len trosku potrenovat...

barborienka28
13. júl 2013

Ahoj podľa mňa je 120 prenho málo, naša mala teraz dva mesiace a už mi vypila par krát aj 150 inak pije min. 120. Sme na nutrilone, teda boli sme, teraz sme na nutrilone AR - antirefluxový.proti grckaniu, je poriadne hustý ...takže sa z neho aj dobre napapká, možnože mu robí zle tá neustála zmena mlieka, mala by si mať len jedno a to mu nechať,, nemiešať dva nutrilony dokopy. Nutrilon AR je na predpis a stačí že povieš lekárke že ti grká skoro stále a ona ti ho predpíše , a platíš ešte aj o polovicu menej čo je dosť 🙂 malá mi v poho vyspí aj 4 hodiny a večer po kupani a papaní do siedmej ráno, niekedy do pol , či štvrť na sedem..vobec ku nej v noci nevstávam 🙂 Je pravdou, že práve dnes sme boli na pohtovosti lebo mala tvrdu stolicu ale stačí že si kupiš probiotika, ak i môžem poradiť tak infants dophilus su najlepšie, stoja 12 € ale vydržia dlho lebo dávaš iba 0,5 g raz denne do mlieka...našej malej sa o nich perfektne vždy odgrgne, aj jej to pomáha pri kakaní, len sme t vysadili, lebo už ekne kalala aj grgala, ale teraz sme zmeili ten áerkový nutrilon, a kedže je hustý tak aj stolica je tvrdá, stačí davať tie probiotika a raz denne aspon 30 ml čistej prevarenj vodičky. 🙂

althejka
11. aug 2013

Ja mam zapisnik, od narodenia, kolko mi krpec vypil, lebo to tiez city hlados 😀 tak napriklad : 6x denne dal 180 ml. 😀 cize so 120 by ma poslal kade lahsie. ja som ho po napapani este pol hodku nechala v polohe na odgrgnutie, takze negrckal nic. pridavala som probitika. nemiesala by om,mozno grcka aj z tho,ze zaludok nema nataveny na to iste jedno mliecko, na urcitu hustotu. 🙂