Ahojte,potrebujem radu od vás, že moja skoro 3mesačná dcérka papa nutrilon1 coliks..A problém je taký že museli sme zmeniť lebo najprv sme davali nutrilon 1 advanced, ale nebolo dobre lebo sme mali hrozne koliky, zapchy..teraz papa nutrilon 1 coliks ale mam pocit ako by jej už nechutilo, vypije 30 zo 120 a potom o hodinu je zas hladna, keďže nevypije všetko..začalo ju veľmi z neho naduvat že veľa prdka,aj ma takú riedku stolicu farba je taka zelenohneda,,kaki,,..nechápem, doteraz bolo všetko v poriadku..je možné že ma alergiu na mlieko?lebo môj partner ma alergiu ja nie..kludne aj dajte tip na nazov mliečka ktoré vam pomohlo, ze ste nemali problémy.....
ďakujem za každú info q radu
Z vlastnej skúsenosti pri troch deťoch môžem napísať, že neoplatí sa meniť mlieka každý mesiac, ale zase aj ako matka píšem, že radšej vystriedam tri za mesiac ako pozerať na plačúce bábätko. Prvá dcéra píla Sunar ar, je aj na zvracanie, na zápchu a na kolíky. Syn pil to isté do 14 m potom už plnotučné krabicove. Teraz najmenšia sa natrapila najviac. Od začiatku do 6m sme vystriedali toho dost. V pôrodnici dávali Nutrilon hypoalergénne. Bolo zle, doma sme na odporúčanie dr vyskúšali beba Supreme po dvoch týždňoch hnacky , potom Sunar alergy care, nesadlo, Nutrilon alergy care, nechcela, beba sensitive, píla, ale bola stále hladná a nepriberala, skúsili sme aj kendamil, potom na gastre nám predpísala neocate, čo sme ani nevedeli zohnať a kým sme zohnali, už aj prestala mať problémy, a pije nakoniec babylove. Pribera a nič ju netrápi.
Za mňa jednoznačne HiPP, spokojnosť maximálna. Úplne bez problémov. Predtým Nutrilon a katastrofa...
Partner ma co? Intoleranciu na laktozu alebo alergiu na BKM? Toto je dost podstatny rozdiel. Ak je to intolerancia na laktozu, tak by som prve skusila bezlaktozove mlieko, ak ma alergiu na BKM, tak to treba riesit s dr., mala to v prvom rade vediet, lebo alergie su dost dedicne. Dala by som si dieta vysetrit na gastre a ak by sa potvrdila tiez alergia na BKM, tak speci mlieko na predpis.
Od tohto by aom sa odrazila.
My sme toto neriesili, ja som kojila, ale koliky mi dcerka mala a ako dokrm nezniesla hlcico, takze bola na gastre vysetrena.
Aj ja som chcela aby pili moje deti Nutrilon, ale mali z toho obe baby koliky. Zmenila som na Bebu a žiadny problém už nebol.
Ja som presla na UM v 7 mesiaci a nutrilon tiez nechcela pit. Kupila som Bebu a pohoda - jahoda 🙂
My sme vyskúšali cca 8mliek a za mňa Kendamil najlepšie znášal, a tak som zmenila d vitamín. A keďže ma abkm nakoniec ma nutrilon digestiv
My sme tiež vyskúšali všetko možné ale ostalo sme pri Loulouke, švajčiarske organické mlieko
Ja som pri prvom tiež používala Nutrilon coliks boli kolikam a pomohlo nam až zmena vitamínu D namiesto Vigantolu som dala baby jemieson D a dávali sme aj kvapky coliprev ktoré boli super a mliečko som musela zmeniť na France Lait ktoré som používala aj pri druhom bábätku a všetko bolo v poriadku .