Žienky, potrebujem radu. Mám trojmesačné bábätko a už piaty deň sa trápime pri papaní. Proste od piatku nechce piť mliečko. Od začiatku sme na Um, doteraz papala krásne. Na dva krát vypila fľašu, odgrgla si a dopila. No lenže teraz si pýta papať, dám jej odpije trošku a bojujeme. Vypľúvala mi cumel, krúti sa pri jedení. Ide ma z toho poraziť. Prosím vás stretla sa s tým niektorá z vás? Ďakujem za každú radu.
ak takto razatne odmieta to umele mlieko, tak zrejme jej nerobi na zazivanie dobre a je potrebne skusit nejake ine, inu znacku, iny typ a riesit
Zúbky by to byť ešte nemali. Treba kontrolovať ústočká, či sa v nich náhodou niečo nespravilo a napadlo ma, možno by to chcelo zmeniť mliečko. U niektorých detí je bežné, že sa im chute menia a sú zas deti, ktoré pri jednom vydržia stále. Poskúšala by som aj to obmeniť
@miriam108 ahoj mi kým sme našli správnu značku mliečna tak sme vyskúšali nejaké 4 mal s beby reflux Nutrilon katastrofa kupujeme UM v DM a super každé babo je iné nás niekedy vipije viac niekedy menej doplňuj tekutiny aby nedošlo k dehydratácii poskusaj kúp dve mliečna rozdielnich výrobcov a uvidíš ako drobček zareaguje
@miriam108 nasi mali nechutenstvo pri zuboch (vysli v 4 mesiacoch), pri nedostatku zeleza, pri bolavom hrdle, ked mali v ustach zabku a vzdy asi tyzden po ockovani, ale ze fakt kazdom.
Ďakujem dievčatá, najmudrejšie bude, keď pôjdem zajtra ku doktorke, nech mi ju pozrie. Zbytočne sa stresujem, už načisto ošediviem.
Ar mlieko nemen, pomaha, aj nam ho dali , dcera mala tazky reflux, daj potom vediet ako to dopadlo
Ahoj, ja som mala podobný problém so synom, my sme vtedy vymenili mliečko, poradila mi to detská doktorka a pomohlo. Teraz pri treťom synovi som zase mala problém, že po ukončení kojenia mi odmietal všetky umelé mliečka, ja už ani neviem či sme skúsili 4-5 rôznych, nakoniec mu zachutilo amilk bifido. No človek by neveril, aké sú tie deti špekulantské...
Žienky, tie deti sú riadny špekulanti! Ja si môžem oči vyplakať, že nechce papať a ona len vymýšľa. Už papáme normálne. Dúfam, že toto bola prvá a posledná kríza v jedení, lebo ma trafí šľak. 😝
No vidis, nakoniec je vsetko ok, zdravicko!!!
Mozno ju boli hrdielko, alebo ma nezdravie v ustach, chod s nou k lekarke, tri dni je dost, aby nebola dehydrovana