Čaute baby. Chcem sa spýtať ci ste mali niektorá problém a ym ze vaše bábätká prestali dopijat mliečko.
. Urobím jej fľašu pije 120-130ml postupne pridávame po 10ml... A par dni posledných vôbec nevypije mliecko umi mi nechať tak 60ml niekedy menej niekedy viac... Neviem či to je normálne alebo nie... Mala 3mesiace možno sa. Len strachujem ale nikdy mi to nerobila.. Občas sa stalo ze nechala tak cca 20-30ml ale to je normálne... Si myslím... Mame GER... Aj začne plakať pri papani a mame co robiť aby sa utisila....
Ako casto papa? Kolko nakoniec spapa na jednu davku? Ona si potiahne, kolko potrebuje a ked viac nechce, tak jej to bude stacit. Moja v 3 mesiacoch spapala 120 ml po 4 hodinach. Niekedy nechala, niekedy vsetko stiahla, neriesila som to. Aj Ty, ked si najedena, tak viac nedas.
My máme tiež problém tento presne a vyšiel mu akurát zub dávam mu aj v noci aby mal denný príjem v pohode 100ml na kg
@albertka1980 každé tri hodiny papa niekedy keď spinka aj pretiahne... Okolo 80-100ml...niekedy menej niekedy viac ako kedy ale par krát mi nechala aj 50-60ml.. Hej ja viem...
@katarina9593 moze to by zubami.....ze jej rastu vo vnutri dasien...tak je nervoznejsia...
@katarina9593 tiez mi maly teraz trochu pribrzdil v papani, ma 2m. Pokial sa nejeduje, nie je zrazu letargicka a nema odrazu problemy s travenim, tak to neries. To sa zase zmeni..
@evitka83 no tak jedovat sa jeduje ale to len preto ze to je taky malý nervak... Nie to nieje je v pohode reaguje a všetko.. Mame ger a trosku s tým problémy sú...
@pieksamaki neviem mozne to je
@katarina9593 treba si niekde zapisovat kolko a kedy spapala na konci dna poratat a hned sa vudi rozdiel. Moja bola takmer od narodenia na UM zapisovala som si presne kedy kolko spapala. Niektore dni malo v ine dni to zase dobehla. Kym nema viditelny problem, nechudne neriesila by som. Mozu pomaly zubky trapit.
@fiafia skúsim to zapísať teda a uvidíme... No neviem mozne to je ze pomaličky aj zubky ju trápia lebo kuse strašne všetko a je taka nepokojná.... Diky
@katarina9593 okrem toho že nevypije tabulkovu fľašku.....je zdravá? Priberá? Spokojná?
@jankapepe hej je zdravá aj Pribera no spokojná tak hej ale občas ma kriky ale to je normálne každý deň není ružový...
@katarina9593 moja dcéra má skoro 4 mesiace a je krmena UM. Mlieko jej však dávam na vyžiadanie. Niekedy spapa na jedno kŕmenie 100 ml a niekedy aj 200 ml. Vôbec sa tým netrapim, pretože za cely deň zje toľko, koľko má a to je základ. Podľa mna je zbytočne sa riadiť tým, koľko by malo dieťa zjesť na jedno kŕmenie a treba počúvať potreby bábätka 😊 a tiež skoro stále počas kŕmenia plače. Neviem, čím to je, ale ukľudní sa a papa ďalej.
@zofia_15 aj naša malá tak tiež po place a potom spapa... Niekde papa krásne ale väčšinou k večeru sa napapa zje tak okolo 80-110ako kedy a v noci spinka ale tak musím sa stať no 🙂je to prvé tak mam trosku obavy aj keď asi zbytočne ale tak nevadí 😉
@katarina9593 tak je potom všetko úplne ok 🙂
Si zober.....ani ty nie vždy zjes všetko čo ti v reštike donesú na tanieri...lebo to je norma porcia pre dospelých.
@jankapepe hej jasne máš pravdu 🙂ale tak vieš no je to prvé je to strach keď doteraz sme mali problém z priberanim... Potom sa rozveo krásne papala teraz ma 6kg ale teda vypila mi 120ml a postupne som dala 10ml takže niekedy tých 130ml buchne na šupu aa teraz posledne necháva.. 🙂Ale tak vydrží tiež tri hodky niekedy aj cez tri
@katarina9593 ja som tiež najprv nevedela, či je to normálne alebo nie, ale keď jej to tak vyhovuje tak asi áno 😊
My máme 7.5kg a zje 100ml viac ani za nic
Moja starsia bola na um a tiez cca v tom obdobi toto robila, strajkovala a nedopijala, nakoniec sme zistili, ze uz jej nestacil cumel na flasi, potrebovala s vacsou dierkou. Vymenila som a odvtedy bola aj ona vymenena a uz opat pila pekne.
@kitty88 práv ze ja som jej vymenila a asi to bolo horšie lebo sa mi začala dáviť a nedopila vôbec... Tak neviem... Tiež som si myslela ze keď jej vymením cumel na fľaši bude lepšie no zrejme nie a ona je taky malý pazravec hlta oblhutno 😂😂😂😂🙏
Ahoj, ked mal moj maly cca 3 mesiace tiez som mala podobny problem, predtym bezne spapal vsetko a zrazu mu az tak nechutilo, riesila som to s pediatrickou lebo som sa tiez bala ci je to normalne...ta mi kazala si pocas dna aj noci zapisovat cas aj ml kolko spapa, on raz spapal viac - raz menej a ked sme sa spolu potom na tie cisla pozreli tak vlastne ten celodenny prijem bol stale v poriadku 🙂 ale nespominam si ze by mi ako take male babatko pri flaske tak strasne plakal 🤷♀️ ale nepoznam tvoje dietatko, urcite by som sa pre kazdy pripad poradila o tom s pediatrom...