Ahojte, niečo overené v com vydrží voda tepla aj dlhšie ako hodinu? Ja som SJ kúpila tu,, krabicu,, a tam nevydrží ani hodinu.
@gabriela2952 Do kojeneckej fľaše som naliala cca 100ml prevarenej vody. Mlieko som mala v zásobníku. V kvalitnej termoske vriacu vodu. Voda vo fľaši vychladla a v čase jedla som doliala vriacou(mala som presne odmerané koľko treba tej vriacej, aby bolo mlieko akurát teplé) vodou, nasypala mlieko a hotovo. Osvedčili sa mi tie zásobníčky na sušené mlieko.
Nerezovu termosku obycajnu (mam 500ml aj 1000ml-to je nesmrtelne a vyuzijete to aj potom), das tam teplu vodu a ides. Vydrzi aj cely den. Uz som to tiez mala v oku tie teploty. Ja som pouzivala iba tu vodu z termosky, ani som nic nemiesala :DDD
Ďakujem baby, termoska ma vôbec nenapadla 🤣🤣🤣🤣🤣
@gabriela2952 cauko, ja som nosievala so sebou von, ked som isla na dlhe kocikovanie, UM v takej uzatvaratelnej krabicke s odmerkou a vodu horucu som si dala do takej pol litrovej termosky a miesala som to az ked isla mala pit. Ak to bolo velmi horuce, vzdy to vonku za 10 min. vychladlo (naliala som vodu do flasky a cakala).