Synček zvracia po Nutrilone. Môžme prejsť na Babylove?

grajcarova
16. dec 2015

Ahojte mam dvoj mesacneho syna. Tri tyzdne som ho dojcila. Potom sme presli na nutrilon s toho dost zvracka, mali sme problem zo stolicou. Potom sme mali problem s pupcekom kde sme za dva tyzdne vystriedali dvoje antibiotikum. Po mesiaci sme sa nasli v nemocnici na detskom zo zapalom stredneho uska brali sme antibiotikum. Pustili nas domov s dalsimi antibiotikmi. Teraz je zdravy ale pije 110ml hypoalergene.ale dost nam zvracka. Vypije flasu a hodinu ma krce po brusku. Po hodine sa ukludni. Boli sme aj na gastro, povedali nam ze bolo by dobre vyskusat hydroalergene mlieko. Chceli by sme prejst na mlieko babylove? Len sa bojime ci nebudu nasledky

aniko85
16. dec 2015

S chlapcami je to tazke kezde mavaju ovela castejsie bolesti bruska ako dievcata.aj u nas sa bolesti bruska prejavili cca po prvom mesiaci veku a trvali do 3 mesiaca veku.male babatka nemaju dobre vyvinuty traviaci system a chybaju im tam bakterie ktore sa im tam tvoria a preto ich boli brusko...to zvracanie je trocha divne...vysetrili ho ci nema reflux?

pribinak
16. dec 2015

nas maky sused pil babylove, boli spokojni, je to kvalitne mlieko za rozumnu cenu

vydrnik
16. dec 2015

Nas maly neprijal Bebu.mal bolesti a nemohol kakat.Presli zme na Babylove a to zme pouzivali az do 10m.potom zme zacali davat domace kravske prevarene.

lubi40
16. dec 2015

ja som tiez davala babylove a max spokojnost. Podla mna, vyskusaj (nie je drahe) a ked mu nesadne, tak po tyzdni sa vrat k nutrilonu. Ale vseobecne mam pocit (podla toho, co som sa docitala na roznych forach), ze babylove znasaju deti velmi dobre.

etelkamoja
25. dec 2015

najlepsi je sunár