Ahojte potrebovala by som poradiť či ste dávali sunar štandard, nám lekárka radí len sunar premium že je najvyššia rada. čo si myslíte o tom je postačujúci aj štandard aký mal na to názor váš lekár? ďakujem za každú radu.
aj náš malý papá od cca 1 mesiaca Sunar. Kupovala som oba druhy (oranžový aj modrý). Neviem aký je v nich rozdiel 😉
Mame sunar ha1 ale chcem prejs na klasicky sunar tak som si nastudovala ze sunar original (modry)je standard bez nejaktch pridavkou a ked som hladala tak az od 2som ho nasla tak neviem ci jednotku nemaju neviem.Potom Complex ( oranzovi) ten ma pridane probiotika ale je to na skatuli zo zadnej strany inak zlozenie rovnake ako aj modry
A premiova rada ma pridane probiotika a tie ich GOS,DHA a nukleolidy ale su riedke co som vycitala ja chcem prejst na complex ak nam na gastre nepotvrdia reflux
Ahoj,ja dávam malému od 2.mesiaca len Sunar a chutí mu to,je spokojný.Teraz od 3.mesiaca budeme mu dávat ten nový Sunar premium,vraj ma viac vitaminov atd,,tak uvidime.Aj pediatrička nam odporučila.Skús uvidiš,ale podla mňa Sunar viac zasýti bruško.
Dobrý chcem sa spýtať dávala som malému sunar complex oranžový môžem mu dat modrý štandard? Aký je v nich rozdiel bude mať 7 mesiacov 🙂
@lujzaveghova2100 podla mna možeš. Tiež som to takto striedala. Raz som dala ten obyčajny klasicky v modrej krabici, potom som jej kupila komplex v oranžovej krabici a kupovala som aj ochutene. Vždy ostala prazdna flaša 🙂
našla som toto info o sunare https://www.sunar.sk/dojcenske-mlieka/ je to rozdelene podla starostlivosti. Ja som davala žlty , takže komplex a deti ho pili cca do druheho roku.
My sme presli z Nutrilon HA na Sunar standard a je super. Malej chuti pekne rastieme doktorka je s tym v pohode.