Baby aké máte skúsenosti s týmto mliečkom?... Boli sme dva týždne na Bebe Comfort 1 zo začiatku OK., ale mala ma posledné 4 dni zelenú riedku zapáchajúcu stolicu aj so smradlavymi prdikmi. Ideme prejsť na ten Sunar. Mohlo spôsobiť aj zmenu stolice pri Bebe podávanie sirupu Calcium mala bola trošku zachrypnuta. Mame 10 týždňov. Chcem jej dat to naj mliečko nakoľko sa nám kojenie nepodarilo. Ďakujem
Ja som napr iba 2 a pol mesiaca kojia potom som dala Bebu celé zle hnačka hrozna potom Sunar premium a 2 týždne bolo v pohode ale malú začalo zapekat z neho tak že mala raz za 3dni a strašne nahusto tak sme vymenili ;) máme Kendamil a spokojnosť velika veľmi krásne priberá, chutí jej a má aj dobre zloženie
Ahojte my máme sunar premium a je super, malý pekne kaka aj prdka. A už vyše mesiaca ho mame som spokojná.
@badyna100 my to iste. Mozem sa spytat ci teda sunar sadol? Nas prv zapekal Nutrilon, Beba comfort smrad hnacka a bolave brusko, grckala pri oboch ako sa kvoli crievkam puci, tak uz neviem. Myslim, ze uz len Sunar obsahuje ten mliecny tuk..
My sme boli tiez od narodenia do 1roka na sunar premium a po roku prave prechadzame na complex
@dadamelllie sunar nám sadol super, stolica ok malú vôbec nezapeka. Stolica je trosku na začiatku kakania zelensia, ale potom už prechádza do žlta.
My sme mali Sunar Premium od narodenia do 1 roka, potom sme prešli na Complex a spokojnosť veľmi dobrá. 🙂