Sunar original verzus Sunar complex

izabel125
19. apr 2017

Ahoj možte mi poradit aky sunar je lepši ? Sunar oryginal alebo Sunar complex .Dakujem za rady .

janickacrazy
19. apr 2017

@izabel125 No za mna teda ani jeden, mám s ním tie najhoršie skúsenosti. Kedysi dávno bol dobrý, ale teraz už nie. My sme mali Nutrilon HA. No každé dieťa je iné a možno vám Sunar sadne, treba to len vyskúšať a uvidíš. Aké používate teraz?

simonka77
19. apr 2017

ja naopak, so sunarom velka spokojnost. kupovala som sunar premium, ostatne mi syn nechcel. teraz musi mat hypoalergenne, ale to kupujem v rakusku.
sunar premium ma sice vyssiu cenu, vzdy som kupovala cez MALL, balenie po 6krabic, takze jedna krabica vysla tolko, ako klasicky sunar v lekarni.

izabel125
autor
19. apr 2017

@janickacrazy Nutrilon promium.ale mala ma 5 mesiace a je už častejšie hladna ,,lekar povedal že mame skusiť Sunar .

janickacrazy
19. apr 2017

@izabel125 No tak ti poviem, pokiaľ malá prospieva a mlieko, ktoré máte teraz jej nerobí problémy, určite by som mlieko nemenila. Ja som tiež bola taká hlúpa a na radu lekárky som zmenila mlieko na Bebu sensitive a bola to katastrofa, malého bolelo bruško, zelená stolica a kým sa z toho dostal trvalo to vyše mesiaca. Ked je hladná,tak zvýš dávku mlieka alebo dávaj prikrmy plus mlieko, prípadne kašu.

ludkka0407
19. apr 2017

Nam Nutrilon vobec nesadol,malu z neho bolelo brusko a nevedela sa bez placu ani vykakat,teraz mame z dmka Babylove bio a ja este dojcim,takze toto.a inak by som suhlasila s babami,pokial robi nutrilon dobre,nemenila by som znacku,ale mnozstvo a pripadne skusila aj prikrmy alebo kasu.drzim palceky

kika691
19. apr 2017

Sunar complex malú zapekal....Premium už pije pol roka a max. spokojnosť...z nutrilonu mala.krce. Ale každé babo je iné.

izabel125
autor
30. apr 2017

@janickacrazy Ja som ž zmenila značku asi tižden .Tiež nam odporučal lekar .Lenže mala zo Sunar complex graca a aj zapeka neviem ci počkat dokedy sa to uupokoji a či sa vratit k Nutrilonu .

izabel125
autor
30. apr 2017

@kika691 Aj našu zapeka ,ale aj graca neviem či sa to ustali alebo presjst na staru značku co jej nebude este horsie .

janickacrazy
30. apr 2017

@izabel125 No ja by som sa vrátila k Nutrilonu na tvojom mieste, ked je týžden na novom mlieku a zapeká ju aj grcká, tak to asi už neprejde.

kika691
30. apr 2017

@izabel125 skúsiť ten premium....Je úplne iný a pritom rovnako sunar....

diablikovci
30. apr 2017

Moj nutrilon neznasal a po mesiaci sme presli na Sunar complex a super a pije doteraz, ale uz sunar complex 5 🙂 A malu sunar velmi zapekal a Hami super. Uz pijeme Hami 2 🙂

petrikazuzka
28. júl 2017

Prosim Vas, aky je rozdiel

1.) SUNAR COMPLEX
2.) SUNAR PREMIUM

su pripadne este ine?

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mareri
23. aug 2019

za nás Sunar komplex

sonka1981
22. sep 2019
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

v čom sa odlišuje od klasickeho sunaru a od premium? Premium je asi lepši, že?

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
essenceee
20. nov 2019

viete mi niekto doporučit nejake mliečko na detsku koliku?

anulienkalenka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanesamateo
4. máj 2020

Dobrý deň, malý ma zachviľu 2 mesiace a pil Nutrilon vypil už 3 krabice a po troch krabiciach strašne plakal celý deň vymenila som mlieko za sunar complex a zatiaľ je malý spokojní ale stále je hladný nemal niekto sunar prémium a porovnať aký je lepší

ninah1486
26. dec 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som používala sunar premium, nemali sme po ňom vôbec žiadne ťažkosti