Ahoj možte mi poradit aky sunar je lepši ? Sunar oryginal alebo Sunar complex .Dakujem za rady .
ja naopak, so sunarom velka spokojnost. kupovala som sunar premium, ostatne mi syn nechcel. teraz musi mat hypoalergenne, ale to kupujem v rakusku.
sunar premium ma sice vyssiu cenu, vzdy som kupovala cez MALL, balenie po 6krabic, takze jedna krabica vysla tolko, ako klasicky sunar v lekarni.
@janickacrazy Nutrilon promium.ale mala ma 5 mesiace a je už častejšie hladna ,,lekar povedal že mame skusiť Sunar .
@izabel125 No tak ti poviem, pokiaľ malá prospieva a mlieko, ktoré máte teraz jej nerobí problémy, určite by som mlieko nemenila. Ja som tiež bola taká hlúpa a na radu lekárky som zmenila mlieko na Bebu sensitive a bola to katastrofa, malého bolelo bruško, zelená stolica a kým sa z toho dostal trvalo to vyše mesiaca. Ked je hladná,tak zvýš dávku mlieka alebo dávaj prikrmy plus mlieko, prípadne kašu.
Nam Nutrilon vobec nesadol,malu z neho bolelo brusko a nevedela sa bez placu ani vykakat,teraz mame z dmka Babylove bio a ja este dojcim,takze toto.a inak by som suhlasila s babami,pokial robi nutrilon dobre,nemenila by som znacku,ale mnozstvo a pripadne skusila aj prikrmy alebo kasu.drzim palceky
Sunar complex malú zapekal....Premium už pije pol roka a max. spokojnosť...z nutrilonu mala.krce. Ale každé babo je iné.
@janickacrazy Ja som ž zmenila značku asi tižden .Tiež nam odporučal lekar .Lenže mala zo Sunar complex graca a aj zapeka neviem ci počkat dokedy sa to uupokoji a či sa vratit k Nutrilonu .
@izabel125 No ja by som sa vrátila k Nutrilonu na tvojom mieste, ked je týžden na novom mlieku a zapeká ju aj grcká, tak to asi už neprejde.
Moj nutrilon neznasal a po mesiaci sme presli na Sunar complex a super a pije doteraz, ale uz sunar complex 5 🙂 A malu sunar velmi zapekal a Hami super. Uz pijeme Hami 2 🙂
Prosim Vas, aky je rozdiel
1.) SUNAR COMPLEX
2.) SUNAR PREMIUM
su pripadne este ine?
za nás Sunar komplex
v čom sa odlišuje od klasickeho sunaru a od premium? Premium je asi lepši, že?
viete mi niekto doporučit nejake mliečko na detsku koliku?
Dobrý deň, malý ma zachviľu 2 mesiace a pil Nutrilon vypil už 3 krabice a po troch krabiciach strašne plakal celý deň vymenila som mlieko za sunar complex a zatiaľ je malý spokojní ale stále je hladný nemal niekto sunar prémium a porovnať aký je lepší
ja som používala sunar premium, nemali sme po ňom vôbec žiadne ťažkosti
@izabel125 No za mna teda ani jeden, mám s ním tie najhoršie skúsenosti. Kedysi dávno bol dobrý, ale teraz už nie. My sme mali Nutrilon HA. No každé dieťa je iné a možno vám Sunar sadne, treba to len vyskúšať a uvidíš. Aké používate teraz?