Sunar Expert AR & ComfortT 1 - stolica

lettinka
5. sep 2021

Ahojte, prosim vas mate skusenosti, potrebovala by som sa poradit ohladom mlieka, davame uz tyzden Sunar Expert AR & COMFORT 1, zo zaciatku bolo super aj prestal maly zvracat aj kakanie bolo v poriadku no posledne dva dni ma stolicu ako plastelina a zacina mu stolica velmi tvrdnut ze to nevladze vykakat, krci sa place, velmi ma to trapi ked ho tak vidim, je moznost ze sa stolica este upravi ci bude treba zmenit mliecko? Mozno mate niektora skusenost. Dakujem

lenkasomp
4. nov 2021

Ahoj, máme rovnaký problém, preto by ma zaujímalo či ste mlieko zmenili alebo sa to upravilo 🙃

lettinka
autor
4. nov 2021

@lenkasomp Ahoj,museli sme mliecko zmenit nakolko sa zistilo,ze mame alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka,teraz je to uz lepsie 🙂

lenkasomp
6. nov 2021

A ako ste na to nakoniec prišli? Mal aj nejaké iné problémy? My už skúšame 3.mlieko a stále je zla ta stolica 🙄

zuvelyn
6. nov 2021

Ja som tu pár dni do zadu písala rovnaký problém pri sunarew comfort aj Nutrilon. Vcera sme prešli na HiPP HA combiotik a konečne sa pekne vykakala poobede, a od vtedy zatiaľ bez problémov a plaču. Zároveň som s mliekom vyradila všetky doplnky, babz calm, espumisan, ostali iba probiotiká a čistá voda pomedzí kŕmenie.

lenkasomp
6. nov 2021

Hm..len my musíme mat antirefluxne mlieko

lettinka
autor
6. nov 2021

@lenkasomp v podstate z nicoho nic sa mu v stolici zacali objavovat hlieny az bola cela hlienova stolica tak nas nasa pediatricka poslala na gastro a tam nam zistili zatial mame mliecko na skusku tak budeme vidiet,ale hned par dni nato sa nam stolica upravila tak budeme vidiet..

lettinka
autor
6. nov 2021

@lenkasomp inak nam dali na gastre Nutriton ze ten mame dat do mliecka a veru grckanie sa upravilo uz len tak zvykne mat ako ked odplujes uz nie vracanie prudom, cize mozno by to aj vam pomohlo

lenkasomp
6. nov 2021

@lettinka Nutriton sme dávali hneď zo začiatku,ale tiež ju hrozne zapekalo 🤔 na reflux to bolo super. Som už zúfalá no

lettinka
autor
6. nov 2021

@lenkasomp juuj to ma mrzi a cajik harmancekovy ste skusali?nam pomohol cajik,masaz bruska a rektalna rurka ked bol maly zapeceny,ale teraz tiez kaka tak raz za dva niekedy tri dni,ze to vyzera ze je zapeceny no vykaka sa sam a peknu ma stolicu,len tiez to trva kym to pride

lenkasomp
6. nov 2021

@lettinka keby toľko neplakala tak neriešim, že sa nevykaka stále, ale ona dokáže aj hodinu plakať ...

lettinka
autor
10. nov 2021

@lenkasomp tak už je to zas aj u nás aj keď máme iné mliečko zase sa nevie vykakať, u vás už niečo zabralo?

elka88
16. feb 2022

@lenkasomp ahoj, mám predné tento problem so sunar ar comfort. Zmenili ste mliecko alebo sa to upravilo? Moc ďakujem za odpoved

lenkasomp
16. feb 2022

@elka88 ahoj, nám nakoniec vyhovuje nutrilon colics q miesame s nutritonom

adusik0542
16. feb 2022

@elka88 dobrý deň my sme mali tento problém s Beba sensitive teraz máme Sunar a vyhovuje