Ahojte, prosim vas mate skusenosti, potrebovala by som sa poradit ohladom mlieka, davame uz tyzden Sunar Expert AR & COMFORT 1, zo zaciatku bolo super aj prestal maly zvracat aj kakanie bolo v poriadku no posledne dva dni ma stolicu ako plastelina a zacina mu stolica velmi tvrdnut ze to nevladze vykakat, krci sa place, velmi ma to trapi ked ho tak vidim, je moznost ze sa stolica este upravi ci bude treba zmenit mliecko? Mozno mate niektora skusenost. Dakujem
A ako ste na to nakoniec prišli? Mal aj nejaké iné problémy? My už skúšame 3.mlieko a stále je zla ta stolica 🙄
Ja som tu pár dni do zadu písala rovnaký problém pri sunarew comfort aj Nutrilon. Vcera sme prešli na HiPP HA combiotik a konečne sa pekne vykakala poobede, a od vtedy zatiaľ bez problémov a plaču. Zároveň som s mliekom vyradila všetky doplnky, babz calm, espumisan, ostali iba probiotiká a čistá voda pomedzí kŕmenie.
Hm..len my musíme mat antirefluxne mlieko
@lenkasomp v podstate z nicoho nic sa mu v stolici zacali objavovat hlieny az bola cela hlienova stolica tak nas nasa pediatricka poslala na gastro a tam nam zistili zatial mame mliecko na skusku tak budeme vidiet,ale hned par dni nato sa nam stolica upravila tak budeme vidiet..
@elka88 dobrý deň my sme mali tento problém s Beba sensitive teraz máme Sunar a vyhovuje
Ahoj, máme rovnaký problém, preto by ma zaujímalo či ste mlieko zmenili alebo sa to upravilo 🙃