Ahojte, prosím vás aké máte skúsenosti s týmto mliečkom? Náš 2-mesačný drobec má problém so zapekaním (dávame BEBA HA). Čítala som že Sunar EXPERT AR & COMFORT 1 je práve dobrý na zapekanie, ale skôr ako zmeníme mliečko sa chcem opýtať na reálne skúsenosti. Ďakujem 😊
@romanatrnavska ďakujem pekne 😊... Už som sama zúfalá z toho že neviem ako mu pomôcť keď vidím ako sa trápi joj 😕... Tak snáď pomôže aj nám 🙂
Mi ho mame tiez a na predpis neviem si nic ine prectavit lepsie u nas top
@veronicka_fazula my sme ho dokonca mávali na predpis co bolo super lebo bolo minimálne o polovicu lacnejšie... Lebo ináč je dosť drahé :/
@romanatrnavska
@vikinkamarkusko
Ďakujem pekne dievčatá 😊
nasu malu tiez zapekalo ( z beby ale aj zo sunaru complex a sunaru premium) potom sme vyskusali sunar ar&comfort a odvtedy krasne kaka prdka neboli ju brusko. na predpis sa da ak mate z gastra potvrdeny reflux inak vraj nie
@nicci254 prešli sme nakoniec na ten Sunar AR a malému sa hneď na tretí deň polepšilo takže veľká spokojnosť s tým mliečkom 😊... Máme ho na predpis a neboli sme na gastre 🙂
@veronicka_fazula asi vela zalezi od pediatra.. nam nasa povedala, ze to nemoze predpisat bez potvrdenia od gastra a ze jej kolegyna takto dostala pokutu :D
@nicci254 tak zaujímavé isto že naša doktorka to predpíše úplne v pohode a aj kamoška ma AR na predpis a tiež nebola na gastre 🤷♀️😀
Moja dcerka pila Sunar premium, sedel nam a hned som jej davala aj dalšie produkty od Sunaru, najviac jej chutili detske chrumky a ovocne kapsičky https://www.sunar.sk/prikrmy-do-rucicky/
moj maly ma mesiac zo zaciatku pil dva tyzdne bebu HA, kakal zelene, a po kazdom jedeni stale grckal a grgal, budil sa kazdu hodinu, navyse sa mu vyhodil ekzem, zmenili sme na sunar expert ar comfort, maly viac prespi je spokojny pekne kaka, akurat mliecko je hustejsie a viac sa narobi ked ho taha z flase 😁 aj ekzem zmizol, a ked
grcne tak len trosku
@sekanoval1 to je super že vám pomohlo zmeniť mliečko 🙂... Môj drobec má už 8 mesiacov a mali sme znova problém s prechodom zo Sunar AR 1 na obyčajný sunar 😕... Tak sme skončili na mliečku Babylove 2 a pekne sadlo drobcovi 🙂
.. Snáď vás podobný problém obíde 🙂
@veronicka_fazula existuje aj sunar AR 2 🙂
@nicci254 existuje áno, ale ak ti malý negrcal a dala si ho len kvôli zapekaniu, tak je dosť možné že doktorka ti ho neodporučí dávať ďalej 🙂... Nám tak povedala 🙂
@veronicka_fazula pri prvom som tiez prwsla z nutrilonu arna babylove 2 apekne nam sadli tiez,takzeaj teraz sa chystam ,🙂 Inac ked som tak chvalila ten sunar ar1 tak sa chcem opravit, po tyzdni papania maleho zacal zapekat a riadne mal bolesti bruska a kakal vyslovene bobky.. Bola som nadsena tym sunarom ale posledne dni sa to uz nedalo maly v noci plakaval..tak sme prelli znova na bebu ha.. bojim sa vyskusat dalsie mlieko
@sekanoval1 tak to ma mrzí, že mliečko drobcovi nakoniec nesadlo a musel sa trápiť s bolesťami 😔... To vám verím že sa bojíte... A dúfam že vám BEBA pomôže a nevráti sa ani ekzém 🙂
@veronicka_fazula nam nic nevravela ze nemozme dalej takze papame aj 2ku🙂malej velmi chuti a kedze uz papa aj prikrmy a kase toho mlieka uz ani nevypije vela
@veronicka_fazula tak malicky nam papa bebu odvtedy stale (uz ma 2 mes.)a uz ani tolko negrcka, ekzem sa mu sem tam vyhodi a stale papa dost casto aj v noci ale ono sa to vsetko casom spravi 🙂
My sme mávali sunar ar a za nás super 🙂 veľmi nám pomohol a aj kamarátke som ho odporučila lebo sa tiež trápili a povedala ze si nespoznala vlastne dieťa že zrazu mu nič nebolo že všetko super 🙂