Dobrý deň chcem sa opitat prešla som z hipp com bio na sunar alergi lebo mali mal strašne koliky a zápchu čele dni noc mi preplakal od kedy papame ten sunar bolesti sú preč aj spinkame ale začali sme hnackovat pri každom jedle čo spapa a stolica strašne zapácha ak niekto má istú skúsenosť a má rady ci prestaň alebo používať to mliecko budem rada ďakujem
@kornelies ale nám ten sunar predpísala doktorka lebo že je asi alergický na kravské mlieko preto sa pitam tu lebo som sa nato pitala aj lekárky a vravela že to v pohode že mám pokračovať pokiaľ nepôjde na gastro vyšetrenie tak neviem
@tinkakasubova moja dcera to pila a velmi jej stolica zapachala kyslo a tiez mala hnacky. Ale to aj z predchadzajuceho mlieka a aj po mlieku co pila potom..
Ak bude alergicka na bkm tak ani toto mlieko nepomoze. Treba neocate mlieko. Kedy idete na gastro?
@tinkakasubova Fuuha, myslim, ze bude mat alergiu na laktozu. Kolko ma mesiacov? Nebolo by vhodnejsie zaradit bezlaktozove mliecko? Nech sa dietatko netrapi.
@kornelies mali má 2 mesiace mi sme už skúšali všeličo môžem všelijaké mliečka stále kŕče bolesti ale stolica bola žltá pekná ale zas pri tom sunar cár du bolesti preč ale tá stolica je zlá už som zúfalá ale mliecko ku dať
@tosomja este čakáme kedy nám dajú termín takze neviem nali ho už pije už 8 deň a stále to iste táka istá stolica som rada že mu tie bolesťi prešli lebo mal strašne bolesti kŕče ani papal nevedela len od kedy pije ten sunar tak nás trápi len tá stolica
A vy ste potom ake mliecko používala
@tinkakasubova beba sensitive, na gastre nam povedala doktorka, ze kym pribera a prospieva, nebude nic riesit. 😏 dlho sme sa natrapili s hnackami. Ked mala 5 mesiacov, preslo samo. Lebo uz som aj davala prikrmy
@tosomja tak to poznám tak isto nemáme žiadnu radu že čo ďalej od našej Deckeho lekára som mu vravela že mali hnačku že vkuse kážde jedno padanie hnačky a on len nato počkajte na gastro nič viac
@tinkakasubova Logila nepusti. Nejem to, co mi nerobi dobre. Dieta ma zapachajucu stolicu, potrebujes este nieco viac, aby si mu to mlieko prestala davat?
Este je moznost, ze ma slabsiu rotavirusovu infekciu, ktora sa ptejavuje hnackami.