Ahojte, od utorka davame AR Sunar Comfort 1, mala ma 4 tyzdne, pred tym sme mali Sunar Complex z toho zvracala tak nam doktor kazal kupit Nutrilon AR z toho ju strasne zapekalo a brusko bolelo, potom sme skusili Profutura Nutrilon po 2 davkach ju nenormálne zapieklo tak kazal kupit Sunar AR a zarabat do kamilkoveho caju tak sme od utorka zacali, bolo to supef, vcera sme 2 davky skusili zarobit do vody vecer ju hrozne bolelo brucho nad ranoˇ sa vykakala sotva dneska len tlaci a tlaci a 1 bobek vykakala tvrdy, zarabam jej to stale do kamilkoveho caju ale neviem preco ju zrazu zacalo zapekat ked jej pasovalo to mliecko, spravila som chybu vcera s tym zarobeniˇ vody? Mate niekto skusenost s tymto Sunarom ci sa to upravi alebo co? Davam jej aj Espumisan 3 razy po 20 kvapiek ale len ked ju boli bruško jej dam co ju zo Sunaru prvy krat bolelo vcera vecer inak sme nedavali a este probiotika Probiomaxik 5 kvapiek denne.
@ariannazara co jej musim?
@lenuska0000 moju zo sunaru neskutocne zapekalo... presli sme na bebu optipro a je po problemoch. My sme davali nekadex ci ako sa to vola... ja ked ju raz zo sunaru zapekalo, uz by som logicky znovu sunar nedavala.. ani iny druh.
@lienka.7 ale ju z complexu nezapekalo len vracala z neho
@lenuska0000 Ježiš prepáč som nedopisala lebo malý vstal musela som utekať žeby nespadol s postele. Na mliečko si musí zvyknúť, môj pil sunar AR dlho a bolo to najlepšie mliečko pre nás. Musí si zvyknúť 😊
@ariannazara a nezepekalo ho? Nasa ho pila 4 dni v harmancekovom caji a bolo super a vcera jak som zarobila 2 krat do vody tak odvtedy ju zasa zapeka ale uz mala odvtedy celu noc aj vecer vcera aj dneska zasa v harmancekovom caji a nemoze sa vykakat ale prdiky zastavene nema.
@lenuska0000 koľko má mala? Aj môjho zapekalo furt strašne ale potom už ôk. Používala som rektalnu rurku.
@ariannazara ma 5 tyzdnov ale ju prve dni z neho vobec nezapekalo len vcera si vravim skusim jej zarobit do vody normalne a po 2 davkach uplne vreskoty... dovtedy vsetko ok a to som jej vcera doobeda dala, odvtedy zasa do caju ale v noci sa vykakala take riedke a dneska cez obed len jeden tvrdy bobek..
@lenuska0000 to je zbytočné striedať toľko mlieko. Musí si zvyknúť na nejaké,skus jej ešte dávať môže mať aj kolíky. Môj pil sunar AR do 17m a teraz sme prešli na Hipp a dobre lebo už som nechcela mu dávať ten AR keď už nemá reflux.
Moc malinká na toľkú zmenu mliek🤔ale chápem že je ťažké nájsť vhodnú cestu ,keď je toľko mliek .Nechcete skúsiť kozie ?počula som od pár žien že si ho moc chvália, v tomto smere ,neviem názov ale je od českej firmy ale aj dosť drahe
@ariannazara no skusam jej to stale davat a zarabam jej to do tych kamiliek, nad ranom sa vykakala ale teda neskutocne hodinu pred tym plakala ale uz mala redsiu stolicu... myslis ze to prejde a prestane ju zapekat? Ci vy ste taky problem nemali vobec?
@dajana1983 uvidim do stvrtka, stvrtok ideme na poradnu a budu jej robit test na alergiu ci nema na kravske mlieko
@lenuska0000 podľa mňa to prejde dieťa si musí zvyknúť na mlieko a to trvá trochu. Zbytočne je často mlieko meniť ani pre dieťa to nieje dobre 🙂
@ariannazara podla mna koliky lebo ako sa napapa do pol hodiny zacne plakat neskutocne, scervenie a potom si o 2 hodky po jedle este aj 3 razy odgrcne... skusim zajtra coliprev kvapky lebo espumisan jej nezabera vobec.
@lenuska0000 musíš to vydrzat 3 mesiace. Môj syn mal tiež 3 mesiace kolíky a potom to z dňa na deň úplne prešlo 🙌 držím prsty! Ja som mu dávala všetko možné nič nezabralo. Už by som pri druhom dieťati nekupovala nič a vydržala. 😽
@ariannazara ja vyskusam ten coliprev na ten su super recenzie aj kamosky si ho pochvaluju a nejale probiotika inphant dpphillus su vraj super.
@lenuska0000 ja som tie kvapky tiež chcela,ale lekárnička má odhovorila.Vraj obsahujú akýsi enzým ktorý si dieťatko tvorí samo,tým pádom si ho tvoriť prirodzene prestane a môže byť náchylnejšie na alergie.Sesternici nezabral ani ten,ani žiadne probiotiká.Ja som nakoniec zmenila mlieko a vyšlo to,Ale zasa,každému babu sedí dačo iné....avšak myslím v každom mlieku vitamíny či probiotiká sú,je zbytočne dávať ich ešte zvlášť,myslím že všetkého veľa škodí,ale to je môj nazor
@dajana1983 a ake mlieko ste mali a na ake ste zmenili? Mne doktor povedal ze ma mat probiotika a mam jej davat espumisan ale ten jej takmer vobec nezabera uz.
@lenuska0000 u nás bol konečný kendamil,ale iným tiež pasovať nemusí.Ja ťa nechcem odhovarat,ja som nedala na radu mojej lekárky a dopadlo to dobre.Zasa nik nie je vsemocny.Take malinké miminko si musí zvyknúť na to jedno .Môj tiež vracal,o sa spravilo nutritonom do mlieka .Jedine v čom sa lekárka trafila bolo že,také dat mlieko bez palmoveho oleja,ten zaťažuje zazivaci trakt.
Nasu zapeka ale doktorka dnes povedala ze mame dat coliprev do kazdeho krmenia a nemenit mlieko ale vydrzat. Dneska sa vykakala len s teplomerlm tvrde bobceky a vecer som jej dala jest, odgrgla si potom plakala mala tu koliku a o 23 som ju ulozla spat na bok a po 15 minutach sa zacala drhnut ju napinalo a lapala po dychu a toto v noci urobila este raz mame aj monitor dychu, davam ju v perinke na bok ale bojim sa aby sa nezadusila a od noci tak chrci jak keby je zachripnuta alebo ci jej tam ostal nejaky hlien doktorka len ze to ma z hlienov a boli sme vybaveni.
Ak by niekto mal zaujem, darujem cele nove balenie sunar ar comfort 1 - 700g za balik plienociek alebo UM france lait 1 🙂
@lenuska0000 prosím Vás,upravilo sa vam to s tym mliečkom ? Zvykol si malý či ste prešli na iné ? Mame ten istý problém.
@janusfrncova zlepsilo sa to az prikrmami 🙂
Dieťa si musí na UM zvyknúť. Musíš jej