Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať na skúsenosti s mlieckom
Sunar AR 1. Dcera má 2 mesiace. Dnes sme ho dali prvý krát do teraz sme mali Sunar Complex 1. Pri mliecku Complex1 mi priberala krásne ale zvrackala vždy po papani až do ďalšieho papania. Skratka stále zvracala raz viac raz menej. Pri papani som ju mala vo zvyslej polohe, po papani mi pekne odgrgla a dlhšie som ju mala na sebe vo zvyslej polohe nedávala som ju hneď ľahnúť. Hojdanie a všetky takéto veci sme vylúčili aby negrckala, ale nepomohli.
Problém mám v tom že neviem aku flašku respektivne cumlík použiť. Teraz používame Philips Avent Anticolic, cumlík číslo 3 (cumplik 3m+) má 3 malé dierky. Keď som jej zarobila mliecko AR tak v ňom sú “hrudky” podoba sa to ako ked si spravíte detskú krupicu do mlieka a v nej sú take “hrudky”.
Cez ten cumel od Philips Avent 3m+ jej nešlo piť lebo tie hrudky zapchávali dierky alebo skratka bolo husté mliecko. Teraz som spravila nožom väčšiu dierku ale príde mi to veľké lebo mi to rýchlo vypila celkom. Do teraz mi vypila Complex1 každé 3h-4h 120-150ml cez deň a cez noc mi spi 8-12h. Ak sa zobudí tak len raz okolo 6:00 a vypije 150ml.
Hlavne by som potrebovala poradiť aký cumel kúpiť aby sa jej dobre salo. Používame aj kvapky Espumisan na koliku tie nam veľmi pomáhajú.
Ďakujem za každú vašu radu 🙂
My mame tommee tippee flasky a oni robia take cumle s variabilnym prietokom, kde je namiesto dierok x-ko a mlieko tecie tak ako dieta saje.
K hrudkam mi napadlo len, ci je voda zohriata, ked tam das mlieko… neviem ci to tak maju vsetci, mne to pride zle rozpustene (ale teda nase mlieko zvykne robit vyslovene hrudky niekedy 🤦🏻♀️).
@vanessav treba skusit rozmieesat lyzickou. Tie hrudky tam byt nemaju. Moja ma 8 mes a pije to iste mliecko pouzivam od narodenia Avent natural a teraz kem na 8mes tak pouzivam 6+ na kase a vyhovuje.
Ahoj my mame mliečko sunar AR 1 mala ma 5 mesiacov a používame cumlík avent 2 dve dierky a nemáme tam hrudky žiadne pekne papa mliečko cez cumlík... dávame tak z termosky vodu prevarenu teplú plus doplním studenú podľa toho aká je teplota tej z termosky a hneď rozmiešame riadne pohrkam fľašou a nemám hrudky tak neviem ale 3 by nám bola ešte veľa skúsila som jej dat a veľmi jej išlo