Žienky máte ho niektorá ?aký je?ja už neviem či malickemu dať,papa bebu comfort a do toho nutriton,nejaké týždne to pomohlo ale zrejme mu to tazi na bruško,lebo ma kolíky,placka pri papani....espumisan ani baby calm nepomáha.....na gastro sme neboli ,podľa lekárky nie je dovod....dokonca nevedela že existuje Beba ar mlieko 🙈😄 ja by som chcela dačo čo mu pomoze...či nie sú tieto kombinácie v jednom lepšie....zasa zápchu nemáva našťastie🤷ďakujem zanodpivede
Vieš ze ja už ani neviem,ja už som tuná písala často 🙈 hlavne som sa chcela vyhnúť tej uplnej zmene ale asi to fakt skúsim.....a malinká je ako stará?
@darina2711 dnes konci 4 mesiac.. Ja som tiez nechcela menit lenze ani sa pozerat nato ako stale zvracia a place od bolesti🙁.. Tak sme isli s tym ze skusime a uvidime.. A dobre sadlo este prvý den grckala tak poriadne ako zo sunaru premium ale druhy den absokutne nic.. Ani po hodine ani po dvoch.. Stalo sa len ze si trosku grcla co je normalne.. Ale inak velka spokojnost🙂
@darina2711 ahoj, moj maly pije sunar ar cca 2 tyzdne, ale sice negrcka, ale vidno, te ho to mlieko tazi. Casto sa puci, vela prdka a ma tvrdsiu stolicu. Menila som z Nutrilonu na Sunar AR a tiez neviem, ci este nieco skusit :(
@romanka_369 vidíš ten Sunar premium sme mali aj my,to pred nedávnom keď vypukla ta hystéria ohľadom korony,nikde sa nechodilo ,malý mal 3 týždne,celá rodina aj manzel v Čechách,potom nepúšťali domov stáde a ja sama doma tak som objednávala bebu z netu a poslali mi omylom tento Sunar ...tak čo som mala robiť aby nebol hladny,a nesadol mu grckal moc...
@kote1509 asi je ťažké lebo je hustejšie ako ten nutriton čo máme my....keď je jedno ok,zasa je zle druhé🤷
@romanka_369 dobry deň, riešime ten istý problém a uvažujeme tiež nad kendamilom. Ktorý presne prosím používate? Ten sunar premium nám dobre sadol, až na to zvracanie, stále a to aj 2-3 hodiny po papani : aj napriek tomu že ho zahustujeme nutritonom… a tomu ÁR sa chcem vyhnúť, aj keď nám ho predpísala dr. lebo keď čítam to ich zloženie tak čistý bordel, palmových olej, sója atd. 😬
@1992michaela dobry vecer, zial aj po kendamile asi po 3 tyzdnoch zacala vracat ako po sunare tak sme skoncili u beba comfort a na nom bola mala asi nieco vyse roka..ale stala pila len jednotku..dvojka jej nerobila dobre..to AR sme raz kupili ale to bolo cele zle🤦..ono ked uz zacala papat viac tuhej stravy tak to zvracanie sa tak nejak zacalo upravovat🙂..a teraz ma 1,5 roka a je to storovnik😄..drzim palceky 👍🙂
@darina2711 my sme pred casom riesili spolu to grckanie ak si pamätáš.. AR moju raz zapekal a teraz sme skusali znova ako moc grckavala ale zas ju neskutocne bolelo brusko.. Manzel kupil UM kendamil a o dva dni ako keby utalo.. Je perfektne.. Mozno by si mala skusit zmenit uplne..