Sunar AR comfort a materské mlieko

lucinetka
24. jan 2018

Kočky neviete mi niektorá poradiť, či môžem zmiešať materské mlieko so sunarom ar? Doteraz sme miešali s obyčajným sunarom, vždy podľa toho koľko sa podarilo odstriekať, ale malinká strašne grcká, aj po troch hodinách od jedenia, tak som chcem skúsiť sunar proti grckaniu, ale zakial mám mlieko chcela by som jej dávať aj to...:/

shee11
24. jan 2018

Ahoj, podla mna je lepšie, ak sa dá čisto materské a potom sa bábo dokŕmi napr. z pohárika alebo aj z flase ak je zvyknuté. My máme toto mliečko na odporúčanie dr., ale iba druhý deň, malá ma 8 mes., dokrmovaná cca od 6 mes. sunarom obyčajným a má zápchy. Zatiaľ to neviem tak zhodnotiť, ale dnes ráno už kakala, takže som happy. Skús skonzultovať s dr., pretože tieto špeciálne mlieka by sa mali dávať na odporúčanie. Toto konkrétne má aj znížený obsah laktózy.

ludi2
1. feb 2018

Ahoj. Tiež si myslim že by bolo lepšie ho dávať zvlášť. My mame toto mliečko od 8 týždna lebo nás bolievalo bruško. Vždy som ho najskôr nakojila a potom mu dala sunar AR. Keď nemal bruško ešte plne. Teraz kojim len dva krát denne inak dávam Sunar. A s mliečkom sme velmi spokojní. Neboli nas bruško negrckame a dokonca aj lepšie spinkame.

jankalukasova
1. feb 2018

A nezvazovala si tu zhustujucu latku do svojho mliecka? Da sa to kupit je to v podstate ako gastrotuss len v prasku.. pripadne skusit rovno gastrotuss ale to sa porad s lekrakou. A nemusela by si davat um vobec.