Ahojte,veľa tu čítam no žienky veľmi by som potrebovala teraz radu lebo už som zúfalá. Malý je predčasniatko narodený v31tt. Teraz ma bio 3 mesiace. Bohužiaľ je na UM,prešli sme ale niekoľkými mliekami a stále neni ok. Plače a plače. Všetky vyšetrenia ma ok. Alergiu nemá ani nič. Dávam mu aj probiotiká,aj kvapky na brusko aj dokonca coliprev aby mal mliecko ľahšie stráviteľné. Papa Sunar AR 2 týždne. Žiadne zlepšenie v ničom😞čo robím zle? Alebo čo mám spraviť?
@gejb nie on prdka dosť. A dávam mu aj kvapky nato ešte. A vigantol nemá, máme D Vít od JAMIESON.
@jankadamian No Popravde My sme teda nemali predčasné narodeného synčeka ale teda tiež mal tieto isté problémy žiadne mliečko nesedelo stále bolesti plače a nakoniec sa zistilo že sú to koliky tak nám lekárka predpísala Nutrilon colics & comfort a hneď sme mali kľud odvtedy máme spokojné bábätko... Skúste nám sa ulavilo hneď behom troch dni
@jankadamian náš ma teraz 5 mesiacov a až teraz sme prešli na klasický základný Nutrilon a úplne v pohode hneď ako začal papať príkrmy sme zmenili dovtedy sme museli vydržať s tým mliečkom od začiatku Ale teda ja na neho nedám dopustiť to bolo najlepšie čo nám lekárka mohla odporučiť ani Museli sme behať ani po žiadnych vyšetreniach
@jankadamian a teda ešte dodám že nás je tiež na um od dvoch týždňov Keďže som bohužiaľ nemala mliečko
A my sme mali k tomu ešte aj Espumisan lebo ten mu veľmi pomáhal na trávenie aj vetry
@ivusa1516 mám aj ja espumisan aj všetky ostatné kvapky. No len bojím sa že keďže on je dosť hlados a papa veľa že či mu ten nutrilon bude stačiť. Lebo tento sunar je aj trochu hustý a myslím niekedy že zjedol by mi aj hlavu 🤭
@jankadamian je aj Nutrilon AR - a je hustejsi ako ten klasický.
@jankadamian vôbec sa nemusíš báť toto mám presné ten istý problém aj ja že mi hltal každé dve hodiny či deň či noc a jak som mu začala dávať z Nutrilon tak mi pekné prespal prvý spánok 5 až 6 hodín a potom sa mi zobudil každé tri hodiny a to chodil späť o 20... doktorka mi stále nadávala že veľa papa nuž ale čo som mala robiť keď som mala slabé mlieko a nakoniec som ho stratila
@jankadamian ako fakt ak má chúďatko kolíky Tak bohužiaľ musí skúsiť iba takéto mliečko lebo hentie všetky ostatné majú trošku iné zloženie on je taký diétnejší ale čo sa týka sitosti sa vôbec báť netreba Aspoň z mojej skúsenosti..,, a ja som mu Popravde nechala len biogáju do tretieho mesiaca a doteraz dostáva Espumisan A mliečko.. vitamín D som vyradila lebo mával z neho bolesti bruška nech som mu dala akykoľvek pretože všetky tieto umelé mlieka podľa mňa obsahujú dosť vitamínu D a oni ho predpisujú bez ohľadu nato či ho dieťaťa potrebuje alebo nie
@jankadamian ahoj .no nám nepomohlo nič, všetky kvapky vyskúšané, odbery urobené...po troch mesiacoch sa to začalo zlepšovať...asi iba vydržať.tri mesiace som s ním strávila na fit lopte.drzim palce
@riama123 pane boze 😕 ja už tiež nedúfam že by sa to zlepšilo.
@ivusa1516 viem že nutrilon ar je hustejší ale zasa tento sunar je aj na koliky trochu a trochu aj hustý lebo môj zasa negrcka prúdom zato nám bolo odporúčané toto.
@ivusa1516 ja neviem či je len taký hlados ale vypije 150ml a vydrží 3-3,5h max
@jankadamian No nás vypil 100-130 a každé 2 hodky 🙈😅ja neodporúčam nutrilon ár ale tento co mame my😊
@jankadamian nám pri tomto ustúpili Bolesti bruska a aj vracanie, celkovo prestali plače a je kľudnejší
@jankadamian nemá zastavene vetry? Ak neprdka tak by mohla pomôcť rektalna rúrka..
Bruško bolieva vraj aj z Vigantolu, ak dávate tak skúsiť iné kvapky