Štvortýždňové dieťa nepriberá z umelého mlieka. Čo zmeniť?

zuzana725
30. máj 2014

Ahojte, poraďte prosím či treba zmeniť UM, keď malá nepriberá. Papá Nutrilon 1 a bude mať 4 týždne. Za 10 dní pribrala len 130 g. Jej pôrodná váha bola 3500 g a teraz máme 3630 g. Lekárka nám predpísala Nutrilon Ha, ale ja ani manžel nemáme žiadnu alergiu. Máte niekto podobný problém s priberaním?

zata2
30. máj 2014

ahoj, nutrilon ha je lahsie stravitelne mliecko my sme tiez mali aj ked nemame ziadnu alergiu ale napriklad nam nutrilon nesadol, mala z neho mala bolesti bruska a stale kakala, presli sme na bebu ha a ostali uz len bolesti bruska, po 4m som presla na obycajnu bebu a super. Mala mi priberala 600g mesacne. Tvoja malinka mohla este vylucovat smolku, skus uvidis ako priberie a doktorka ti mozno odporuci nejake vysetrenie ak by nepriberala. Ozaj a moja kocka napriklad teraz pribrala za 2m iba 250g a doktor povedal ze je to uplne normalne ze vypada a a j je zdrava tak nie je co riesit ale zas uz ma vyse roka. Drzim palce aby zacala priberat 🙂

marienka4
30. máj 2014

Ahoj aj nas mainky mal tento problem dokonca este chudol snazila som sa ho aj kojit a aj umele dostaval ale ani tak nepriberal tiez cca do 6 tyzdna a tiez nam doktorka radila nutrilon Ha ale nam nesadol lebo ho z neho zapekalo tak sme zmenili znacku.A potom sa to rozbehlo az tak ze kazdy mesiac pribral 1 kilo ale tym nemyslim ze treba zmenit znacku kazdemu babetku sadne nieco ine len treba byt trpezlivy a nebrat si osobne vsetko co doktorka hovori 🙂 drzim palce aby malinka zacala priberat ale hlavne je je zdrava

lee_bella
31. máj 2014

Ahoj tvoje 4tyzdnove babatko z umeleho mlieka musi priberat a to je jedno ci je to beba alebo nutrilon...ak nepribera musis ist lekarke a povedat jej to, nieco nie je ok....drzim palce malemu anjelikovi