Ahojte, poraďte prosím či treba zmeniť UM, keď malá nepriberá. Papá Nutrilon 1 a bude mať 4 týždne. Za 10 dní pribrala len 130 g. Jej pôrodná váha bola 3500 g a teraz máme 3630 g. Lekárka nám predpísala Nutrilon Ha, ale ja ani manžel nemáme žiadnu alergiu. Máte niekto podobný problém s priberaním?
Ahoj aj nas mainky mal tento problem dokonca este chudol snazila som sa ho aj kojit a aj umele dostaval ale ani tak nepriberal tiez cca do 6 tyzdna a tiez nam doktorka radila nutrilon Ha ale nam nesadol lebo ho z neho zapekalo tak sme zmenili znacku.A potom sa to rozbehlo az tak ze kazdy mesiac pribral 1 kilo ale tym nemyslim ze treba zmenit znacku kazdemu babetku sadne nieco ine len treba byt trpezlivy a nebrat si osobne vsetko co doktorka hovori 🙂 drzim palce aby malinka zacala priberat ale hlavne je je zdrava
Ahoj tvoje 4tyzdnove babatko z umeleho mlieka musi priberat a to je jedno ci je to beba alebo nutrilon...ak nepribera musis ist lekarke a povedat jej to, nieco nie je ok....drzim palce malemu anjelikovi
ahoj, nutrilon ha je lahsie stravitelne mliecko my sme tiez mali aj ked nemame ziadnu alergiu ale napriklad nam nutrilon nesadol, mala z neho mala bolesti bruska a stale kakala, presli sme na bebu ha a ostali uz len bolesti bruska, po 4m som presla na obycajnu bebu a super. Mala mi priberala 600g mesacne. Tvoja malinka mohla este vylucovat smolku, skus uvidis ako priberie a doktorka ti mozno odporuci nejake vysetrenie ak by nepriberala. Ozaj a moja kocka napriklad teraz pribrala za 2m iba 250g a doktor povedal ze je to uplne normalne ze vypada a a j je zdrava tak nie je co riesit ale zas uz ma vyse roka. Drzim palce aby zacala priberat 🙂