Chcem sa opytat maly nam nekaka sam skusili sme biogaiu harmancekovy caj aj vlocky pije vodicku medzi krmeniami na odporucanie doktorky ale uz ma 3 mesiace pomali 4 a pojdeme na prikrmi prdi prdi ale nekaka pije 180ml mlieka arkoveho je pravda ze sa preziera ze preto nekaka ? Uz som zufala zmenit mlieko? Mame hipp ar
@ivanita07 dať espumisan baby pokrútiť v riťke teplomerom postlačať nožičky k sebe(civčiť) masírovať bruško dať kmínovy čaj alebo fenyklový a o 5 min by sa mal vykakať…a nie nemusí to byť stoho že sa prežiera to vôbec nie
@ivanita07 ar mlieko je vseobecne hustejsie, takze moze aj kvoli tomu mat trosku problem s kakanim. Ja som presla na Sunar Ar&comfort a konecne bol pokoj, ale s tymi mliekami je to individualne. Otazka je, ci mate to mlieko kvoli refluxu alebo len tak. Fenyklovy/ kminovy caj je sice fajn na vyprdkanie ale velmi stimuluje traviacu sustavu a moze narobit bolesti bruska. Syn kakaval pri UM raz za 3 dni a vraj to bolo okey, az po tom sunare zacal mavat pravidelnu stolicu raz za den. Ked uz bolo naozaj najhorsie a teda nekakal 3-4 dni a videla som, ze ho boli brusko, tak rektalna rurka potreta olivovym olejom do ritky pomohla. A pri prikrmoch sa mu stolica uplne zhorsila, takze popri zeleninke som jednoducho vyvarila jablcko so susenou slivkou a stavu z toho popijal a par luziciek tych rozmixovanych jablk zjedol, to pomohlo velmi. Niekedy to jednoducho nejde podla tabuliek ale so zdravym rozumom 🙂 drzim palce
@sendy55555 to sme vsetko skusali
@ivanita07 tak jasne, kludne moze mat ten reflux, ono neviem nakolko chces este skusat mliecka alebo to nechat tak, skus sa pripadne poradit s doktorkou ohladne mlieka, probiotik a tak. Ja som po prikrmoch potom presla na klasicky sunar a uz je super vsetko, aj kakanie, papanie a aj reflux zmizol. Niekedy to chce len trosku casu 🙂
bruško ho neboli? Je mi to divne. Určite by som skusila vymenit mliečko a poradila sa s pediatrom
@ivanita07 čo znamená že nekaka? Ako často?