Ahojte, potrebovala by som radu, konečne sme našli UM ktoré dcérke robí dobre, bruško neboli a kaká sama ,lenže ako keby jej nechutí, strašne začala vymýšľať plače že je hladná a nechce až potom po chvíli asi keď je už veľmi hladná ho vypije.. predtým sme mali bebu čo mi prišla sladšia a nemala som problém s tým aby ju vypila, teraz máme Hipp HA Combiotic 1 , dcérka bude mať za týždeň 4 mesiace. Rozmýšľala som či neexistuje niečo s čím by sa dalo dochutiť mliečko aby jej viac chutilo. Ďakujem za rady 🙂
Moze to byt aj strajk ja by som vydrzala tyzden dva a potom sa rozhodla co dalej
moja to to tiez mala ca v tom veku (mlieko menene nebolo)
@hennyinnsbruck Už to trvá nejaké 2 týždne a je to hroza.. sa natahujemr a tým mlieckom vymýšľa plače a nakoniec keď je veľmi hladná ho vypije , ďakujem za radu skúsim ešte kúsok počkať a uvidíme 🙂
@lucy_669 detto robila moja..rev rev a aj tak vypila.
A prestalo to🙏🏻
Mi sme toto mali ale bolo to z tepla že nechcel papat potom sa to upravilo a to má za chvíľu 3 mesiace
Ale nám idu aj zuby takze to prikladám k tomu že mu nechuti
To nie, mliečko dochucovať netreba. Ona nepozná chute, takže v tom problém nebude, že by potrebovala sladšie, alebo pridať nejaké ochucovadlo. Skôr len vyskúšaj ďalšie mliečka.