Ahojte...mame problem s pitim UM..od 1.mesiaca pijeme HIPP BIO COMBIOTIK a asi dva tyzdne dozadu (zhodou okolonosti po ockovani) mi maly domieta pit mliecko a to bol predtým taky jedak ze mi vypil 210ml kazde 3 hodiny.
Doktorka nam odporucila od 3,5 mesiaca prejst na kase a prikrmy, lebo ze mliecko mu uz asi nestaci ..Kase ho vôbec vecer nezasytili budil sa este skor tak som ostala iba pri zeleninke na obed. (v noci sa mi budi 3 krat na jedenie, ktore ani nedoje)..Vzdy ked zacne pit trosku si potiahne a zacne sa strase mrvit jedovat vypliva flasku krci nozkami , place od hladu ale pritom jest neche...ako keby mu zrovna ako pije nieco vadi..neviem ci to mlieko uz nevyhovuje a mame zacat skusat ine alebo kde moze byt problem. Neriesila by som to keby neprestal mavat ocikane plienky :/
Skus zmenit cumlik...
No troska skoro s prikrmami,ozaj...u nekojenych deti od ukonceneho 5teho mesiaca, najskor od ukonceneho 4. mesiaca. A k otazke.. Nebude problem s cumlom? Toto mi pripada ako dojčensky strajk s flaskou (ale kedze je to nahrada prsníka, tak asi moze byt). Neviem aku flasu používaš, ale skusit iny cumel, mozno mu nevyhovuje tok mlieka, chce silnejsi, tie cumle su nejak odstupnovane podla veku...ak akurat k tejto fľaši nie je vacsi dudel primerany veku, tak skúsiť iný druh cumla na flasu.
V akej polohe ho krmis? Na rukach-alebo on lezi a ty mu drzis flasu? Skus aj toto zmenit. My sme mali po 1.ockovani tak vsetko rozbite-trvalo 2 tyzdne-kym sme sa vratili do starych kolaji. Mozno fakt pomoze zmena cumlika. Ja som v stave-ked nechcel mlieko...asi nie spravne-ale urobis vsetko....dala mu cca odmerku-dve kase do mlieka-a teda aj cumlik na kasu...zmenila sa trosku chut a pil.
@marianita3008 No mam flasku MAM a este len ked zacali tie problemy takk som dala cumel 2 , ale skusim teda dat uz aj 3ku ze ci sa to nezlepsi..
@jonnie krmim ho stale rovnako na rukach..ale skusila som ho uz aj polahnut a sa mi zda ze tak sa mu pilo lepsie..ale stale to nieje ono. Boze to ockovanie :( o dva tyzdne ideme na dalsie ma urve ked sa to zlepsi a potom sa to zas apokazi.
Vsak skus ine mlieko, na trhu je aspon 10 značiek
@jonnie a tiez ti pritom tak vystrajal? uplne sa krci jeduje akonahle vidi flasku tak uz sa mraci..uz ma napadlo ci nedostal alergiu na mlieko ale zey sa to az teraz prejavilo? trapi ma to lebo toto domietanie sprevadza aj jeho celodenna zla nalada umrncany je strasne sa jeduje stale neviem ci snim je a take spokojne babo to bolo :(
Ahoj, ja mam ten isty problem tiez po ockovsni nechce dcerka papat ale ona nikdy vela nejedla ale tera ma 4apol mesiaca a vypijr kazde 3-4hodky max 120ml...ale bola som ju povazit tak pribrala pekne tak neviem co je s tymi detmi...prisla som na to ze sa poriadne naje len v spanku alebo polospanku aj to nedoje lebo tvrdo zaspi a uz netaha...skusala som aj vacsi cumel ale dusi sa nieje zvyknuta a place takze mame stale cumel pre novorodenca...zacali sme aj prikrmovat zeleninkou...najviac jej chuti brokolica ale z mrkvy ju boli brusko...inak neviete nahodou niekto ci mozem dat na obed zeleninku a vecer mliecnu kasu? tak drzim palce nech sa vam to upravi ale my sme uz viac ako mesiac po ockovani a nezlepsilo sa to...
Preboha 3.5 nesiaca? To co za dr. Ved od pol roka. Mozno 5 mesiacov sa davaju prikrmi.