Ahojte mate niektora s niecim taku skusenost? To ohrievanie a riedenie vody az je akurat atd. psycho, su rozne stroje na nete. Mate s tym skusenost?
Dakujem 🙈
Mame Baby brezza a nedam na to dopustit! Najlepsia kupa aku sme urobili. Stroj udrziava stalu teplotu vody, jednoducho stlacis tlacidlo a nadavkuje ti mlieko a vodu, za par sekund mas hotovo. V noci som to najviac ocenila. Jedina nevyhoda je, ze urobi 4 davky a potom treba umyt suciastku, ale aj to je uplne jednoduche, ja to len oplachnem pod tecucou horucou vodou.
No a este cena. Ale ked na to mas zvysne peniaze, a chces si ulahcit zivot, urcite by som do toho isla 🤗 termoska sa tomu veru nevyrovna 😅
Ja som si kupila kanvicu ktora udrziavala teplu vodu , teplotu vody si si nastavila , bola multifunkcna mozem ti poslat link 🌞
@anjelikdianka vyborne, mala som podobnu ale strasne rychlo sa mi tvoril vodny kamen 🙈
ved kamen sa tvori v kazdej kanvici...
normane termostaticka kanvica, nechala som vodu prevriet, potom som ju nechala tak... vychladla? nevadi, stukla som ohrev a za chvilu som mala vodu na 40°C (alebo inu teplotu). ja osobne by som nenechavala dlho vodu ohrievat na urcitu teplotu, jednak na co minat elektrinu a druha vec nepride mi to velmi zdrave... na cesty som supla vodu do termosky, alebo do flase a tu do termoobalu (to som objavila neskor) a iba som tam nasypala mlieko.
Mám babymoov milky now, perfektná vec, neviem si predstaviť už robiť mlieko bez toho 🙂
Nezabudni hlavne že voda musí mat aspoň 70 stupňov keď ju predávaš do prášku.. tym padom je zbytočne kanvicou zohriať na 40 stupňov
@soraya25 urcite nie... NAPR NUTRILON:
Vysterilizujte všetko používané náčinie a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (pozrite tabuľku) vlejte do vysterilizovanej fľaše.
nad 50°C sa uz likviduju urcite latky/vitaminy.. takze to si podla mna mylis s niecim inym...
@simca06022011 ja som kupovala dojcensku vodu ked som robila malej mlieko nie z vodovodu
@scacchi ved to uz ako kto chce
Este stroj cistit? 🫣🫣
Sak flasu mas za 30 sek hotovo
Nechala som zovret vodu v kanvici .
Ked som mlieko sla zarobit zapla,kym dala odmerky do flase za tych par sek da zohriala voda na akuratnu teplotu.
Dojcenske vody? 🤢 tolko plastov vsade naco to do novorednca pchat. Este ich dostane dost pocas zivota
@soraya25 ale to nie je spravne, v prasku nie su harmful bakterie... ;) cize je to blbost. voda je uz prevarena predtym, cize ani v tej bakterie uz nie su... zalej si nutrilon 70°C vodou a mas po vyzivnych latkach... (predpokladam, ze ine mlieka tiez nemaju v navode, ze zalejte ma 70°C vodou... )
@soraya25 mam 2mesacnu dcéru pre ktorú je umelé mlieko jediným zdrojom živín. Spolieham sa na teda na to ze tam prijme všetko čo potrebuje v období, kedy sa najviac jej organizmus vyvíja.
Robím ho preto podľa návodu od výrobcu a neplanujem menit postupy na základe random všeobecného návodu od výrobcu elektroniky...nechápem prečo by mali byť postupy pre obyčajne miešanie vo flaske a miešanie prístrojom rôzne.
Ja mam ohrievacku beurer, ktora aj udržiava teplotu za cca 20 eur a davkovac na mliecko z dm, super pomocnici.
Autorka pozri túto diskusiu. Nedávno sme riešili prístroje...
https://www.modrykonik.sk/forum/umele-mliecko/pristroj-na-vyrobu-umeleho-mlieka-2/
Kup kanvicu na ohrievanie, nastavis 40 supnov,,das pozadovane mnozstvo vody a.je to.
Plus kanvicu vyuzijeszaj neskor. Nemisis kupovat drahe somariny 🙂
Je inak celkom zaujimave, ze napriklad taky Kendamil na Svk v navode pise, ze voda ma byt 40° a v anglickom navode ma byt 70° 🤷♀️
@malaopicka akurát som to kúpila a rovno reklamovala, naťahujem sa s nimi už 3 týždne. Keď som nastavila 40 stupnov a zapipalo to, nikdy to nemalo požadovanú teplotu... Takže aj ja hľadám :(
@aschkimka ja používam denne pol roka a nemám žiaden problém. Nevymenila by som to za nič. Babybrezza mna napríklad vôbec neočarila proti babymoov. Zrejme si mala smolu na zlý kus, ale vždy je inak načapovaná voda o 4 stupne chladnejšia, to mame odskúšané viaceré.
@malaopicka takže ak napr chceš 40 stupnov, musíš zadať 44? Tebe to inak nepríde na hlavu ze niečo ti garantujú a nefunguje to tak? (myslím to v dobrom)
Aké psycho? Mala som male dózy, dávkovač mlieka. Tam som si dala napríklad 3 odmerky mlieka, do fľaše teplú vodu 150 ml. Do termotasky, aby vydržala tepla.