Striedanie umelých mliek trojtýždňovému bábätku

anbea
20. apr 2021

Ahojte poraďte. Mám 3 týždňové babo a prvé dva týždne pila keďže som nekojila beba comfort všetko ok neskôr začala beba zapekat museli sme každý večer rurkovat mala tak hustú stolicu. Neskôr som dala beba sensitive na odporúčanie doktorky ale z toho mala do 12 h take koliky že som uvažovala čo ďalej tak som kúpila nutrilon klasicky a až do včera bolo všetko super až na sem tam prdky a plac. Včera od obeda do 21:30 mala take koliky že som myslela že sa zbláznim a aj ona nechcela vôbec spat len jest a nervózna ani cumel nič len rev .. dala som opäť beba comfort. Čo robiť ďalej s doktorkou sa tiež radim ale ona je len za comfort a Bebu nie za iné značky.

katkaseiner
20. apr 2021

Jednoznacne by som neprehadzovala mlieka hore dole kazdy den... Ver mi kazde babo ma nejaky cas kedy je mu tazko, skus dlhsie pouzivat jedno mlieko a pomahat babu trochu inak... cvicit pravidelne nozickami, pripadne zacni babo nosit... trenim tvojho bruska o jeho brusko sa mu moze ulavit. Mna pri synovi zachranila Zumbucca, proste si si hodinky mohla nastavit podla toho ako ho chytali koliky... tak som nosila... aj sa ukludnil, aj zaspal, oddychol si... samozrejme na kazdeho plati nieco trochu ine... Drzim palce, ver mi ze kazda sme si tym presli...

truskawka
20. apr 2021

Raz mi v lekárni vraveli, že také malinké si na nové mlieko zvyká 6 týždňov. Skús možno dať o jednu odmerku menej na dané množstvo vody, možno aj o dve...

vierocka888
20. apr 2021

Napíšem ti moju skúsenosť. Maly pil tiež Bebu od pôrodnice. Katastrofa, zapečeny totalne. Skúsili sme aj Nutrilon, z toho mal zelenú stolicu, ako plastelína, no sam kakať nedokázal.
Keď som zmenila za Hipp mlieko, uz na druhy deň stolica ukážková a babo bez problémov.
Tiez som sa trapila, že mu mením mlieko, no podľa mňa to je menšie zlo, ako to dieťa trápiť...

anbea
autor
20. apr 2021

@vierocka888 ja by som to nerobila keby nevidím že mi dieta vresti 4-5 hodín a nespí nieže plače ale vresti. A nepomáhalo ani kolísanie ani nič ale neviem čo skúsiť či čisto tipos bingo slebo ako

anbea
autor
20. apr 2021

@katkaseiner ja som 3 týždeň po sekcii nemôžem nosiť ešte a aj keď ju kolíšem na rukách tak vresti a obhana sa rukami skúsim s touto bebou ešte vydržať ale neviem

vierocka888
20. apr 2021

@anbea chápem ta, nas sa tiež trápil a som sa nasrala a zmenila to mlieko.... ale nas mal teda obe aspoň 2 tyzdne. Za mňa ten Hipp, ak budeš meniť, skus ten. Držím palce nech je drobcovi lepsie☺

juliet86
20. apr 2021

@anbea skus masticku pupik. nahrievat brusko. i love you masaz bruska najdes na nete. hopkat na fitlopte. zavinut do zavinovacky. hojdajuce kresielko.je to tazke drzim ti palce.

denda007
20. apr 2021

Vyskúšajte mlieko babylove z DM drogérie a dajte jej do neho pár kvapiek espumisanu. Veľa mamičiek si to mliečko chváli. Aj ja s ním mám výborne skúsenosti.

anbea
autor
20. apr 2021

@denda007 to som už čítala že sú veľmi dobre recenzie asi ho vezmem do zásoby ďakujem

katarina9593
20. apr 2021

@anbea my sme mali bebu sensitive a totálna katastrofa .. potom som zmenila na Sunar complex a problém vyriešený mala kakala prdela všetko Okey len mala reflux tak sme mali Sunar AR ale inak ok a to mi mala vrieskala od 9 večer do 2 rána ... Takže ani nosiť ani nič nezaberalo a dávali sme. Espumisan kvapky a probiotiká a potom kľud hlavne musis byť v kľude aj ty

1204barb
26. apr 2021

My chceme trz vyskusat umele kozie mlieko, lahsie travitelne
Len nevieme ako to je s refluxom nemame ho potvrdeny len niekedy vyzvrackava mliecko viete niekto ako to je s kozim a refluxom?