Stolica u 2týždňového bábätka

niky2515
9. feb 2019

Ahojte, mam 2 týždňového chlapčeka ktorý je bohužiaľ na UM, dávame mu Sunar. Problém je však v tom že sa nemôže vykakat už 2 dní po sebe som mu masirovala bruško a cvičila s nohami našťastie to pomohlo no včera už nie.. Skúšali sme aj Espumisan L ale nezabralo. Mate nejaký overený spôsob alebo kvapky ktoré by mohli pomôcť? No koľko rúrku mam až ako fakt poslednú možnosť. Ďakujem

gabuliacik
9. feb 2019

@niky2515 je dost mozne ze mu nesedi mliecko. Toto mliecko papa ako dlho?

niky2515
autor
9. feb 2019

@gabuliacik papa ho od narodenia nakoľko ja som mlieko nemala, keď som sa pýtala doktorky povedala aby som mlieko nemenila tak ja už neviem

hennyinnsbruck
9. feb 2019

Takze sa po 2 dnoch vykakal?

niky2515
autor
9. feb 2019

@hennyinnsbruck no 2 dní ako som mu pomáhala sa vykakal každý deň ale včera už nekakal lebo cvičenie nezabralo

hennyinnsbruck
9. feb 2019

@niky2515 moj nazor ze nemusi kakat kazdy den. Ked raz za 2 dni kaka je to ok. Aj moja casto tak kaka. Ale ine je ked ho brusko velmi boli. To by som rozmyslala mozno nad zmenou mlieka... Ak ho mate 2 tyzdne (mlieko) mu asi nesadlo.

gabuliacik
9. feb 2019

@hennyinnsbruck uplne suhlasim. Zmenila by som mliecko. A znova sledovala niekolko dni,ako brusko bude reagovat

saskia_98
9. feb 2019

@niky2515 moj je tiez na um (nutrilon) a od narodenia kaka kazde 2-3-4 dni ako kedy .. Kaka bez plaču a v pohodicke sam. Doktorka povedala ze to nemam riesit pokial kaka sam. Ale niekedy ked uz je 4ty den mam strach a tak mu pomasirujem brusko a namastim s mastou pupik a stale to zaberie. Ale pokial fakt kaka bez placu, nemusi kakat kazdy den.

niky2515
autor
9. feb 2019

@saskia_98 ide skôr o to ze on mrnci a tlačí ale nejde mu to

hennyinnsbruck
9. feb 2019

@niky2515 ak kaka'' pravidelne" pockala by som tyzden dva... To je normal ze tlaci a nejde sak nie zakazdym to hned ide. ak sa mylim opravte ma.
Ale ty musis vidiet ci sa Velmi trapi alebo je to v norme...

saskia_98
9. feb 2019

@niky2515 skuste zmenit mlieko viem ze krstna tiez davala najprv sunar a z toho jej babo zapekalo a potom zmenila na nutrilon a uz bolo dobre.

malinajahoda
10. feb 2019

@niky2515 moju malú zapekalo strašne po Nutrilone. Zmenili sme mlieko a a obrat o 180 stupňov.

niky2515
autor
13. feb 2019

Zmenila som sunar na nutrilon už ho davam 2 deň no myslím si že zmena žiadna zatiaľ. Tlači stále, dokonca už aj plače ale stále mu to nejde samému. Začal aj vracať zakaždým keď mlieko vypije.

malinajahoda
13. feb 2019

@niky2515 nesadlo mu mlieko. Zvracat by nemal. S dr si o tom hovoria?