Ahojte, mam 2 týždňového chlapčeka ktorý je bohužiaľ na UM, dávame mu Sunar. Problém je však v tom že sa nemôže vykakat už 2 dní po sebe som mu masirovala bruško a cvičila s nohami našťastie to pomohlo no včera už nie.. Skúšali sme aj Espumisan L ale nezabralo. Mate nejaký overený spôsob alebo kvapky ktoré by mohli pomôcť? No koľko rúrku mam až ako fakt poslednú možnosť. Ďakujem
@gabuliacik papa ho od narodenia nakoľko ja som mlieko nemala, keď som sa pýtala doktorky povedala aby som mlieko nemenila tak ja už neviem
Takze sa po 2 dnoch vykakal?
@hennyinnsbruck no 2 dní ako som mu pomáhala sa vykakal každý deň ale včera už nekakal lebo cvičenie nezabralo
@niky2515 moj nazor ze nemusi kakat kazdy den. Ked raz za 2 dni kaka je to ok. Aj moja casto tak kaka. Ale ine je ked ho brusko velmi boli. To by som rozmyslala mozno nad zmenou mlieka... Ak ho mate 2 tyzdne (mlieko) mu asi nesadlo.
@hennyinnsbruck uplne suhlasim. Zmenila by som mliecko. A znova sledovala niekolko dni,ako brusko bude reagovat
@niky2515 moj je tiez na um (nutrilon) a od narodenia kaka kazde 2-3-4 dni ako kedy .. Kaka bez plaču a v pohodicke sam. Doktorka povedala ze to nemam riesit pokial kaka sam. Ale niekedy ked uz je 4ty den mam strach a tak mu pomasirujem brusko a namastim s mastou pupik a stale to zaberie. Ale pokial fakt kaka bez placu, nemusi kakat kazdy den.
@niky2515 ak kaka'' pravidelne" pockala by som tyzden dva... To je normal ze tlaci a nejde sak nie zakazdym to hned ide. ak sa mylim opravte ma.
Ale ty musis vidiet ci sa Velmi trapi alebo je to v norme...
@niky2515 moju malú zapekalo strašne po Nutrilone. Zmenili sme mlieko a a obrat o 180 stupňov.
Zmenila som sunar na nutrilon už ho davam 2 deň no myslím si že zmena žiadna zatiaľ. Tlači stále, dokonca už aj plače ale stále mu to nejde samému. Začal aj vracať zakaždým keď mlieko vypije.
@niky2515 nesadlo mu mlieko. Zvracat by nemal. S dr si o tom hovoria?
@niky2515 je dost mozne ze mu nesedi mliecko. Toto mliecko papa ako dlho?