Zdravím maminy, potrebujem poradiť. Malej dávam UM, len niekedy sa stane že kým ho pripravím zvykne zaspať a nie vždy sa mi ju podarí prebudiť hneď (niekedy ak za pol až hodinu) takže mlieko končí v drese. Niekedy zase nechá vo fľaške max. 60ml aj to vylievam. Chcem sa spýtať či sa môže pripravené UM zhriať po nejakom krátkom čase alebo vôbec. Ďakujem 🙂
@evittam a aké si mala? my dávama BEBU comfort 1 🙂 či to je jedno ..
@katarina138 To mas uplme jedno. Syn mal francuzske,Nutrilon. Dcerka Nutrilon,Babylove,
ahojte baby no tento problem mam aj ja dokonca mi necha aj 100 minule zarobim 160 a on nechcel! mame psa tomu som dala...píše sa že do 2 hodin spotrobvat sa ma malý ma 10 mes no je to dost ked to vylievam furt :/
@maminka1986 Tak to nevylievaj. Ako som uz napisala nic sa tomu mlieku nestane napr.12 hodin 😉
@katarina138 no ja neviem, na krabici je pisane (aspon na nutrilone), ze spotrebovat do 2 hodin od pripravy. tiez som vedela, ak nevypili, dat do chladnicky a potom prihriat, ale teda nie na cely den, to by som asi neriskovala. ale do tych 2 hodin kludne, len by som to teda dala do chladu, nenechaj to na stole. pripadne ju nenechaj zaspat medzitym, ved to je minutka, kym spravis flasu. co sa tych zvyskov tyka, co nevypije, to by som vyliala, ak viackrat po sebe nevypije, tak skus spravit menej mlieka. prides na to rychlo, uvidis 🙂
@evittam dobre a malemu nebude tiež nič? 🙂 aby nemal dáke bolesti jaj užas... xi sa bojim
@evittam tak ďakujem za radu 🙂 lebo fakt ako vraví @maminka1986 je to dosť toľko mlieka vylievať...
@maminka1986 Nie,mojim detom sa nic nestalo. Su zive a zdrave.😉
@zabina27 hej aspoň na ten kratší čas keď nechá viac dám do chladničky a potom zohrejem ale nie celý deň isto nebudem skladovať už len kvôli istote aby malej nebolo zle 🙂... ono na tej BEBE je že pripravené mlieko hneď skonzumujte a neodkladať zvyšné ale to je to že keď mi nechá napr. tých 50-60 2-3x do dňa je to dosť no..
ved všade je pisane od 2 hodin spotrebovat ajja tak odkladam max 3 hodiny no a ked nevypije za den všetko je toho dost ....no neviem ani sama my dávame už HAMI nutrilon zapekal velmi a bol o dost drahši aj ked je dobrý
@maminka1986 tak ty, ked mas uz 10 mesacneho, skus mu proste spravit menej, ked ti nechava. predsa len uz cosi viac vydrzi ked tak pockat na duplu ako novorodenec 😉
@zabina27 no ono je problem ten vieš že ja mu zarobim napr 100 a on vytiahol by aj viac a ked idem zarobit na 2x mi už nechce proste mu to stači potom a naopak zarobim viac tak nechce 🙂
@maminka1986 A to 10mesacny kolkokrat pije mlieko?! Ved daj rano napr. 120ml,ranajky,desiatu,obed,olovrant,veceru a ak tak pred spanim na obed,vecer mlieko -ak bude mat este zaujem....
@evittam davam mu na večeru potom 2x v noci lebo jedával kaše na večeru no aj tak malo mu to je aj tak jedol mlieko... a dávam mu aj na obed teda za obedom zapit......
@maminka1986 Tak skus dat na veceru to co na obed,alebo polievku😉
@katarina138 Kludne ho daj do ladnicky a zohrej -ja som napr.nechala aj od rana do vecera...nic sa nestane. Vylievala som az napr.na druhy den ak ho nevypili.😉