icon

Spia vam miminká na umelom mlieku celú noc?

zuul
4. júl 2011

alebo aspon vacsinu noci? nieco asi robim zle. dakujem.

Strana
z3
jendralka
24. nov 2011

moj ma 5 mesiacov ... o 7mej sa okupe, napapa a zalahne ... budi sa okolo 4tej, ked sa nezobudi on, mam nastaveny budik ja 🙂 no je individualne ... svagrina ma 8 mesacnu a ta papa este o 22hej a tiez okolo 4-5tej ...

pingu1
24. nov 2011

ano spi. ale to nie je o umelom mlieku si myslim, dieta si zvykne na prsnik a robi si z mamy dudel

mamabiba
24. nov 2011

Nemá to s UM nič spoločné. Moja má 3,5 mesiaca, je plne kojená. Večer kojím o 8,30-9,00h a potom si vypýta okolo 3,00 bez toho aby sa prebrala a hneď spíme asi do 7,00h. Je to individuálne a záleží to od dieťatka, či vydrží bez papania, alebo nie.

medyna
24. nov 2011

nasa mala je od 3. mesiaca uplne na UM, a celu noc az doteraz prespala asi len 5-krat a to ma dnes uz 14 mesiacov. Cize to s UM nema nic spolocne. Napr. dnes v noci sa zobudila o pol jedenastej a do jednej vystrajala v postielke. Silou-mocou si chcela ist lahnut k nam do postele, co by mi az tak nevadilo, ale ona sa potom nevie zmestit do koze a skace po tatinovi. Ten, samozrejme, nemoze spat, a rano musi skoro vstat ...... No, ale o inom som chcela. Jednoducho, je to o dietatku. To je cele ..... 🙂

vcielkanelka
24. nov 2011

Moj maly je na UM v podstate od narodenia a papa o 19,00 a potom o 6,00 uz asi od piateho mesiaca ale asi len mesiac prespi celu noc. Budil sa "len" preto aby som prisla dala cumlik alebo proste prisla alebo vzala k sebe. Ale jeden den som sa zobrala, isla spat s kamerou do spalne k muzovi , maly prereval celu noc a ja samozrejme s nim ale ja som neprisla k nemu, na druhy den uz sa nezobudil a odvtedy uz prespi celu noc. Zistil ze nic nedostane. Podla mna to nie je o UM.

dana415
20. jan 2015

Ahojte babenki ja sa chcem opitat mam 2 mesacneho chlapceka a kazde tri hodinki papa ale v noci si ras nevipital papat o pol noci som mu dala a vidrzal spat az do 6 rana ze ci to je normalne ak ma niekto stakimto problemom alebo skusenost poratemi ci je to zle lebo sa bojim

gapre
20. jan 2015

Je to normalne netreba sa bat.Kazde babo je ine.Mne lekarka povedala aby som dieta v noci nebudila na papanie.V noci ma spat.Ale povedala my ze keby spala cez den tak dlho,viac ako 5 hod,tak vtedy treba zobudit.ale to sa mi nikdy nestalo 🙂

sonitap
20. jan 2015

dana415 Myslim, ze je to uplne v poriadku. Moj maly ma sice 6,5 mesiaca, ale fungovali sme velmi podobne v podstate od narodenia, rozhodne v noci vydrzal spat dlhsie ako 3h. On si sam vypyta, ked potrebuje. Ja som ho nikdy v noci nebudila na jedenie, hoci na novorodeneckom su schopni povedat Ti, aby si ho kazde 3h budila. Ked v noci zje menej, potom to dobieha doobeda a pyta si v kratsich intervaloch ako su 3h. Tak dufam, ze som trocha pomohla.

hradnapani
20. jan 2015

@dana415 stastna to zena! pokial maly prospieva a pribera, nechaj ho pekne spinkat. Mna zmagorili sestricky v nemocnici, ze dieta musi pit aj v noci (tak ako pise @sonitap), takze som si to sama skomplikovala a dieta sa mi potom budilo cele noci. Ak pribera, vobec neries.

radanna11
20. jan 2015

Aj moj spi od narodenia celu noc a teraz ma uz skoro sedem mesiacov kazde babo je ine

awamys
20. jan 2015

@dana415 Mas idealne babatko, tes sa! 😉 Moja sa budila kazdu 1-1,5hod az do 8mesiacov, kym sme nepresli na UM, potom sa budila uz len 2x za noc a 1.krat prespala celu noc, ked mala 1,5 roka 😉 Ale mala som kamosku z porodnice, ktorej maly od narodenia prespal v noci 7 hodin vkuse a krasne priberal... a moja papala kazdu chvilu a priberanie slabe... ticho som zavidela... 😀 Pokial ti dobre prospieva, cez den dobre papa, netreba riesit.

katka2402
20. jan 2015

Moje deti sa sice nevedia hrat same a musim byt non-stop pri nich, hlavne pri mladsom, ale my sme ponocovanie nikdy nepoznali... Obaja mi vstavali iba prvy mesiac-dva tak raz max. 2x na krmenie v noci a potom to preslo uplne, spinkali krasne celu noc. Ale syn sa mi zacal budit okolo pol roka na hlad, tak sme zacali davat 2 hodky pred spanim kase, a potom sme ho po kupani dorazili mlieckom. Tak krasne spinka od 9 do 7-8 rana.

Strana
z3