Skúsenosti zo Sunarom Complex

dominikaoris
17. aug 2016

Môj 6.mesačný syn po prikrmovaní prestal mať rád mliečko, používali sme france lait no to vôbec nechcel aj som skúšala prisladiť a vôbec nič nechcel ani vidieť. Tak som skúsila vymeniť mliečko, skúsila som sunar complex, zo začiatku ho pekne vypil no teraz sme zasa tam kde sme boli, ráno o 04:00 si pýta mliečko tak to vypije lebo pri tom spinká a je hladný po celej noci. Potom ráno sa snažím dávať tiež mliečko tak okolo 08:00 ale to si iba cucne a tak po troškách to pije aj dve hodiny kým to nevypije. A tak to je aj v odpoludňajších hodinách vždy poobede zasa má mliečko a tiež to je natahovanie kým ozaj nieje hladný. Večer dávam buď krupicu alebo kašičku. A potom sa obudí zasa ráno o 04:00.
😖

gabriela93
17. aug 2016

Ahoj,tak my sme so sunarom spokojny,je to stara klasika.Davala som ho aj dcere a teraz aj malemu,nikdy nas nebolelo z neho brusko ani nic ine.Malemu som raz skusala aj Bebu,ale tu nechcel vobec.

dominikaoris
autor
17. aug 2016

@gabriela93 len náš malý by bol najradši keby žiadne mlieko nedávam, už sme poskúšali viaceré aj vrátiť sa na france lait 1 , a nič. Aspoň že po troškách pije ten sunar.

janickacrazy
18. aug 2016

@dominikaoris no pokiaľ ti priberá a pekne papá príkrmy, tak by to nemalo vadiť, ja mám opačný problém, moj by len mlieko stále chcel piť a príkrmy do neho nemožem dostať a to má už 9 mes.

dominikaoris
autor
18. aug 2016

@janickacrazy ja sa len nemôžem dovolať našej deckej doktorke, neviem či to je dobre, malý mi dnes do rána už nechcel vôbec mliečko jakmile prídem s mliekom vo flaši ani za nič , čajik áno ale mlieko už vôbec nechce. Neviem ako to je mám prvé dieťa ale myslím si že 6.mesačné dieťa ešte musí byť na mlieku. Doktorku máme pravdepodobne na dovolenke a teraz si neviem rady.

janickacrazy
18. aug 2016

@dominikaoris a kaše mliečne ti spapá? ked teda mliečko nechce, tak mu daj kašu a v tej má obsiahnuté mlieko

dominikaoris
autor
18. aug 2016

@janickacrazy áno, dávam mu čo najviac mliečneho len neviem s kým sa mám poradiť chcem vedieť či to teda nevadí keď mliečko nepije, ale dávam mu pribináčky,a kašičky mliečne, a večer krupicu. Samozrejme má na obed raz mliečnu kašu,a raz polievočku alebo mäsové príkrmy hipp .

janickacrazy
18. aug 2016

@dominikaoris Tak vieš, doktorka ti pravdepodobne povie, že by mal piť ešte mlieko, ale moj názor je taký, že pokiaľ ti pekne papá príkrmy a mliečne kaše, tak sa vobec nemusíš obávať. Moja pediatrička mala dvojičky, ktoré tiež nechceli mlieko piť a tiež im to nahrádzala kašami a jogurtami, aby mali dačo mliečne.

dominikaoris
autor
18. aug 2016

@janickacrazy Ďakujem ti za radu, ja som sa bála že tým niečo pokazím keď nebude mať malý mliečko, určite to budem nahradzovať. Ešte raz vďaka 🙂