Ahojte žienky, potrebujem radu, resp. potrebujem Vaše skúsenosti so SUNAROM Plus - od ukonč. 4. mesiaca. Dávali Ste ho? ako reagovali Vaše deti naň? resp. mám zostať na Sunari od narodenia? dakujem
@janulikko my sme použivali Sunar od narodenia do 6 mes. - konkretne tento sme nemali a vlastne už žiadny ,mala mala zo sunaru krče a bolelo ju bruško a kakala zhrčkavenu stolicu 😒 taku akoby zkysnutu tak sme ho vysadili a prešli na Hami a dodnes mame a sme spokojny 🙂 Tvoje dievčatko - jej nerobi sunar zle na bruško?
@zmrzlinkams nam malinka prestala kakat - dva tyzdne sme fungovali na rektalnej...nepomahal espumisan, proste nic...starka nam poradila, ze jej mame zarabat mliecko do rumancekoveho cajiku - luhujem cca 2 minuty - a od vtedy kaka ukazkovo....tak uvidime, ako bude dalej reagovat
@janulikko tento problem sme mali aj my ale nám ten čajik nepomohol, ja som potom zvikla dať do mliečka kusom masielka obyčajneho a ten zvikol zabrať, na tyč. sme boli asi do 4m., len my sme nemala dobru stolicu taku zhrčkavelu tak sme to radčej vyradili lebo aj bruško bolievalo ....
@zmrzlinkams tak ked uz je taka stolica, treba hned vymenit mliecko.....my sme sa potrapili 2 tyzdne, zaplakala, dala som rektalnu a hned bola vysmiata...raz do dna to mavala...ale teraz cajik funguje, som rada, ze nemusim do nej tlacit chemiu -ako espumisan a pod...a to maslo, to si zapamatam, keby nieco 🙂
@janulikko nam masielko zabralo len škoda že som sa o nom dozvedela neskoršie a trapili sme sa trubičkou 3 mes. keby som vedela skor tak použijem radčej tak. ináč aj dr. mi vravela že s obyčajneho malsa urobiť čipok dať do mrazaku a to potom dať malej do zadočku ale toto do mliečka sa mi zda take prijemnejšie pre dieťatko 🙂
a to nebude z mliečka hami uživame už pekne dlho toto budu bud zubky alebo virozu ktoru sme mohli chytiť vonku na prechadzke ale sko sa priklanam k zubkom tak uvidime lebo nehnačkuje cele dni, volala som aj s dr. pre istotu a mame na diete byť do stredy a potom sa uvidi ako dalej.... ale čo ked mi mala štrajkuje už cez 2 tyž. a nechce nič ine papať len mliečko a jogruty, normálnu stravu odmieta, ked tak občas sa stane že si dá pár lyžičiek a konči ....
tak hadam to nejako pominie, zatial je hrava, usmiata a v pohode a žiadne horučky tak aj dr. vravela že to asi robia šarapatu zubky že odlahčiť žaludok mliekčom a davať len normálnu stravu ale ked nechce ... tak mam dilemu čo jej dať 😒
@zmrzlinkams fuuuha, tak mate krusne chvilky, ale hlavne ze, ze neteplotuje, skus baban a cierny caj k tomu a poslem ti link na nieco ;)
@janulikko o.k pošli pozriem len teraz musim utekať a potom dojdem neskor
posledne dni mi aj slivky čerstve jedla mysliš že by to aj tym bolo ale to som si neni ista a banan velmi lubi len naposledy mi zjedla polovičku a už viac nechcela, potom pár dni nechcela vobec ovocie až teraz tie slivky a broskyne....
a možno ta konbinácia s mliečkom je urobila šarapatu 😒 už ma napada všeličo ....
Ahojte,tak mi mame to opacne,od 4mesiacov sme na sunare a ukazkovo kakame kazde rano 🙂
@janulikko my sme pri prvom bola na sunari od pol roka do 2 rokov