Ahojte dievčatá mám doma týždňové babatko a v nemocnici mu dávali toto mliecko ale aj v nemocnici bol stale hladný plakal kázali mi aby som ho dokrmovala s týmto mliečkom pretože moje mam malo ale stale je hladný niekedy spapa 50ml niekedy 70ml dva krát mi spal 4hod inak ss nik budí za hod slebo zs dve ma také tvrdé bruško nafúknuté ale kakať kaká normálne ma stolicu dobrú aku ma mať sle neviem či ho boli bruško alebo čo 😏😏prosim vás poraďte
@lenuska9999 Mne ide veľmi malo mliečka tak mu musim robiť um ale vždy keď sa napapa neplače je spokojný len teda ze ma také ako hovoríte nafúknuté bruško a ze by ho bolelo to neviem myslím ze keby ho bolelo by plakal stale zajtra ideme k doktorke tak som zvedavá ze čo mi nato ona povie toto je moje prvé babo tak mám strach 😌 ďakujem za radu
@kristy942003 skús pomasirovat bruško, prípadne použiť rektalnu rúrku. Kakat môže, ale možno ho nafukuje. A pravdepodobne plače, lebo ho boli bruško. Keď po kojenie vypije ešte umelé mlieko, nemal by byť hladný. A určite nie stále... A možno nesadlo mliečko. Môjmu malému dávali v nemocnici Bebu Ha, tiež stále plakal , presli sme na Nutrilon AR (aj dosť zvracal) . Možno vám nesadlo toto mliečko. Nutrilon má aj antikolikove mlieko. Tu pod týmto liekom si prečítaš všetko o kolike
https://www.benulekaren.sk/koliky-u-babatka-ake...