Skúsenosti s mliekom Hipp Comfort

dengal
13. nov 2021

Dobry den. Chcela by som sa s vami poradit ohladne mliecka HIPP COMFORT. Malinky ma 6tyzdnov a trapia nas strasne koliky. Uz niekolko dni za sebou.
Malinko mi papa. Spapa mi neikedy 60ml, niekedy 40ml a niekedy 100ml. Co sa tyka grckanis tak sem tam ale skor nie ako ano. Uz pri papani sa mi puči, očervenie a nechce dopapat ( totizto spravime vzdy 100ml umeleho mliecka a kolko spapa tak spapa). Sme len na umelom mliecko ( nemam mliecko ).

Dakujem vam za kazdu radu a nazor ❤️
Pekny den.

aknamorka22
13. nov 2021

@dengal ja teraz tiež skúšam toto mlieko. Mali sme HiPP Bio Combiotic a teraz dva dni sme miešali s HiPP Comfort a teraz skúšam len comfort. Po Combiotic mal veľmi tuhú stolicu a nevedel sa vykakať. Dnes mal už stolicu redšiu ale je po jedení nejaký nepokojný. Tak uvidíme ako to bude pokračovať. Tiež ma zaujímajú skúsenosti iných 🙂

dengal
autor
13. nov 2021

@aknamorka22 nas trapia strasne koliky. Dnes je 4ty den co niekolko hodin navecer place. Ja som uz psychicky na dne a to si neviem lredstavit co zaziva to babatko, ze 4ty den tolko hodin chudacik place. Srdce mi puka.

My sme tiez mali combiotik a teraz prvy den comfort hlavne kvoli tym kolikam. Ale mne sa vidi ze maly ma tichy reflux. Lebo ma bolestive prehltanie. A niekedy mam pocit ze sa mu potrava vrati hore a boli ho to ale zatial negrcka casto. Neviem co mam robit. Vsade mam zdvihnute pod hlavickou. Zufalost ...

aknamorka22
14. nov 2021

@dengal mne doktorka odporučila skúsiť dávať aj harmancekovy čaj po kúskoch a kvalitné probiotiká. Masírovať pravidelne bruško a cvičiť s nožičkami. A feniklovy čaj ak by nemal prdiky. Probiotiká chcem skúsiť infant dophilus ak by sa to nezlepšilo.

vikes
14. nov 2021

@dengal Do postieľky pod matrac mu dajte klin, aby bol vo vyvýšenej polohe (kvôli refluxu). Probiotiká infant dophilus sú veľmi dobré. Na koliku pomáha enzým na štiepenie laktózy napr. Colief a čas, vyrastie z toho. Držím palce.

mimi16
14. nov 2021

@dengal skúsili ste rektálnu rúrku na koliky? Bez toho sa nevyprázdni a je to strašné trápenie. U dcéry sme to zažili a po použití rúrky sa do minúty vyprázdnila. Teraz ju mám opäť nachystanú, je to pre mňa jedna z najdôležitejších vecí pre bábätko!

timi247
20. dec 2021

@aknamorka22
@dengal dievčatá ako ste spokojne s hipp Comfort, ako pokračujete?

aknamorka22
20. dec 2021

@timi247 ahoj, ja som ho vymenila za klasické HiPP bio Combiotik. Z comfort mlieka mal úplne zelenú, kyslo zapachajucu stolicu s hlienom a dokonca s krvou, bol nekludny a mala som pocit, že je stále hladný. Škoda, tešila som sa, že budeme mať mliečko na predpis a zadarmo :(

ssrgana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz