ma niekto skusenosti z timto mlieckom pomohol vam ja mam podozrenie ze mala ma intoleranciiu laktozi
@stastnablcha tak mi cakame za vysledkami ci ju ma alebo nie zatial pije sunar boli sme aj na gastre lebo odmieta mliecko ma 6 mesiacov a ledva vypie do 100ml a to za 4hod nechce ani cajik aj prikrmy to tak 3-4 lyzicky malo aj pribera teraz ma 5880 a porodna vaha bola3150 na gastre bolo vstko v poriadku chvala bohu len cakame za vysledkamy ja si len myslim ci nema lebo ja mam intoleranciu laktozy tak som pozerala po nete a nasla som ze je take mliecko uz som aj chcela kupit ale zas daco nove my sme uz vyskusali asi 4druhy mliecok
joj to by som asi pockala na vysledky... toto striedanie mliecok asi nieje dobre. aj ked u nas sa to v cca 4 mesiaci upravilo. drzim ti prsty nech sa uz dotrapite, musi to byt vycerpavajuce...
ahoj.. my sme poskusali pri prvom synovi strasne vela mliečok. odkial vies ze ma mala intoleranciu? lebo my sme tiez boli v tom, maly strasne zvrackal, plakal, nasledne koliky a ja som bola uz važne neštastna. Mali sme aj nutrilon (neviem ci presne toto, alebo bolo to bezlaktozove). nechutilo mu a malo pil. Museli sme prejst na iné. aj ked je pravda ze zvrackal menej. nakoniec pomohlo ze dostaval do mliečka ten zahustovak.. mal silny reflux... Teraz som malej zacala davat amilk, tam som pozrela na to ci ma probiotika a podobne (aj ked hlavny dovod bol ten ze som škatulu dostala zadara 😉 - tak sme vyskusali) ..
v kazdom pripade by som sa asi poradila s lekarom ci naozaj to aj on vidi na intoleranciu a nie na nieco ine.. aby ste nemenili mliecka stale... my sme ich mali asi 5 kym sadlo a stalo to za ....... .