Mamicky,chcem sa spytat, ci a ake skusenosti mate s tymto umelym mlieckom. Dakujem
No, my s nim mame velmi dobre skusenosti.....nasa mala mala od zaciatku problemy s kolikami, dokonca sme mali na predpis Nutrilon Comfort......vyskusali sme fakt asi vsetky...Hami, Sunar, Hipp...ale toto francuzske ma fakt milo prekvapilo....dobre a rychlo sa zaraba - bez hrudiek, malej velmi chuti, a aj cenovo je dost vyhodne....odporucam kupovat 4 balenie....vzdy tam je nejaky darcek 🙂
@zuzkalm1989 ja som ním dokrmovala pred 13 rokmi svoju najstaršiu a bolo dobré, nemala žiadne problémy 😉
dakujem za dopoved 🙂
my mame nutrilon, nemame problemy ale skor cenovo je vyhodnejsie?
@babulka1978
@babulka1978 ahoj 🙂 a kde ho kupuješ ked mas darcek?
@mirabelpx to je jedno...on je v tom 4-balení pribalený pod foliou......mali by to tak predavat vsade.....
@zuzkalm1989 ahoj aj my snim mame len dobre skusenosti...dcerka ho papala od cca 3mesiačkov a nemali sme žiadne koliky...ani ine problemy možem len odporučať 🙂 je fakt dobre aj cenovo vyhodne... 🙂 syn bol 10mesiacov kojení a potom sa odstavil a potom chvilku papal tiež francuzke a bol spokojny ani sme ine nekupovali,kedže nam sadlo toto...
ja iba dobré 🙂 vyrástol na ňom môj 15-ročný syn a papá ho aj naše 2mesačné bábätko. Nezapeká, negrcká po ňom, je chutné rýchlo sa rozpúšťa, nerobia sa hrčky. A ešte aj cena je dobrá 😉 tak skúsenosti len tie najlepšie 🙂
Ja mam velmi dobre skusenosti, ak som musela dokrmovat tak tymto, lebo po ostatnych susenych mliekach, moje deti boli hladne.