Mate niekto skusenosti s Hippom z Rakuska? Dostali sme to ako darcek uz davnejsie.
teraz tam nechodime koli zavretym hraniciacm..
Tak ho teda vyskusam, lebo sa mi zda, ze totoslovenske jej uz nestaci. A nemaval z toho bolesti bruska? Nie je tazsie?
@janulcek33 nie on mal najskor od malinkka mal nasjskor praeze to najdrahsie co kazdy propaguje neviem nazov..od toho nekakal 10 dni neskumala osm prostesom zmenila mlieko za bebu tam som co ja viem sa mi zdalo ze ma vela cukru tak reku dame hipp a rovno rakuske:DD..on bol nato zvyknuty..praveze ako hovorim poto nechcel slvoenske raz sme kupili ale to mal este nejake dva tri roky tak sme sa vratili k rakuskemu...
ano my..maleho sme nanho naucili a museli sme ho tam kupovat uz ma 5 rokov a stale pije len to ja viem z e uz by nemal ale co uz...doteaz o svoenskom nechcel vobec raz sme ho kupili a hned zistil ze to neni ono...ale teraz mu bude muste aj slovenske uz stacit..ale uz je velky bud bude chcet alebo nie...v rakuskom je o par gramov menej ale je hustejsie a lacnejsie..slvoenskeho je viac, asi tam neni skrob a je drahsie...my kupujeme stale tu hipp 3...az po dvoch rokoch som zistila ze maju aj hipp od roka:DDD ale uz sme to nechali tak...toto ma uz ako vodu a ukludnenie na zaspatie...davame mu ho kedy chce, v tom po roku tusim ze len 2x za den by sa malo davat..too pre desat mensacneho davame hocikedy