Prosím vás, mala bude mať 3mes. Skúšala som viac mliek viem, že sa to nesmie, ale stále ma nafúknuté bruško a asi ju to aj boli.. Teraz sme už 3 týždne na hipp comfort proti nadúvanie a kolikam, ale nezdá sa mi ze to je lepšie.. Stolicu ma zelenú a strašne zapachajuca, niekedy jej musím. Pomôcť ak rurkou. Myslíte že to je ôk ci radšej oznámiť Dr. Dakujem
@aschkimka to áno, ale čosi som čítala že keď aj strašne zapácha stolica môže ísť o alergiu. Skúšala som už všetky kvapky a nič nepomáha.. Mam skúsiť zas zmeniť mlieko? Teraz nám ho predpisuje Dr.
@marcelka147 mojej malej zapachala stolica, ale mne to prišlo ok, lebo samotné mlieko (hlavne tieto špeciálne, nechutia dobre), som sa čudovala že mala to rada pila. ale prišiel 6sty mesiac a začala ho odmietať, podľa mňa uz bola pripravená papať "normálne" mlieko a tak sa aj stalo, prešla na obyčajné France laite. Aj tento Nutrilon comfort &colics môže predpisovať doktorka. ja som pred týmto nutrilonom skúsila asi 3 mlieka, ale toto jej zapasovalo aj pekne kakala
@marcelka147 môj maly ho pije od 4 týždňa, teraz ma 7 týždňov. Minuly týždeň mal zelenú stolicu, tiež zapáchala, pridali sme Probiofix. už mu to prešlo znovu do horcicovo žltej.
@fleur1111 áno probiofix dávam pravidelne..
@marcelka147 môžem ti napísať správu?
@fleur1111 jasne
@marcelka147 zelená stolica býva pri umelých špeciálnych mliekach, to so nerobte starosti. na kolíky odporúčam Nutrilon comfort&colics