Ahojte, ake mate skusenosti s mlieckom hipp combiotik pre novorodencov? nezapekalo Vam deticky alebo nieco podobne?
Pre nas najlepsie mliecko, odporucam. Skusili sme par, ale toto sadlo najlepsie. Kazde babatko je ine, mojmu sadlo, inemu nemuselo.. treba skusit
Pri oboch synoch som ho mala. Mladsi mal najprv nutrilon a zapekalo ho. A hipp planujem kupit di zasoby aj teraz,keby bol problem s kojenim 😊
@st_277 u nás sadlo predtým sme vyskúšali vela mliek nesedelo ani jedno ale Hipp papa uz konecne super 🙂
Vyskusane, vyborne mlieko, zasyti na dlhsiu dobu, neboli z neho brusko a stolica ok, no zo skusenosti...grcka sa z neho viac...pisu aj ostatne mamicky..neviem preco.HA urcite zo zaciatku. AR zapeka a ma vyriesit problem s grckanim, no zapeka,tak opatrne.
U nás fungovalo 2 roky, Nutrilon a Sunar vôbec nesadol ešte občas Beba sme dali keď HiPP bol nedostupný.
@st_277 nas maly ho ma cca od mesiaca/dvoch- zial som nemohla kojit. A mame ho doteraz, ma skoro 7 mesiacov. Ako jedine ho vobec nezapekalo, chuti mu a aj cenovo mi pride prijatelne. Predtym sme skusali asi 3 druhy mliek a zo vsetkych mal bolesti brucha. Hipp combiotik je pre nas top!